Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

БОМБАТА

+16
Фири1
Sotir
Arhimed
osa
reiter
Hamad bim Khalifa
ribar
bratucedot
kiBik
Kalinda
tmoro
Боко
haskov
Фири
меанџија
хан Ацо
20 posters

Страна 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Go down

БОМБАТА - Page 39 Empty Re: БОМБАТА

Пишување by Hamad bim Khalifa Чет Апр 23 2015, 20:18

Neznam zosto ama mene mi beshe najinteresno onoa koga Ivonka mlada partizanka shetala 5 saata niz park i, pazi, RAZMISLUVALA (! ? ! ? ! ?) kako da si go izmenadzira milionceto, em baska plus da si ja zadrzi provizijata! What a Face
Ama dobro za nejze sto ustvari razbravne deka voopsto ne bila alcna i resila taa godina da ne si kupi stan, i deka ke se obide da zivee skromno so 1.500,- evra mesecno!!!!!
p.s. (Honorarite od izdavanje na ispusnite otvori ne si gi prijavila!?!?)
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Број на мислења : 2745

Вратете се на почетокот Go down

Пишување by Hamad bim Khalifa Саб Апр 25 2015, 15:29

Bomba vo Gostivar: Kakov neslaven, sramen, ponizuvacki i mizeren kraj na grujoshesku!!!!
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Пишување by Hamad bim Khalifa Саб Апр 25 2015, 16:44

Dal da se smeesh dal da places:СМС пораки: Сите со семејствата на митингот на премиерот | А1он
http://a1on.mk/wordpress/archives/482439
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Пишување by tmoro Саб Апр 25 2015, 17:24

Hamad bim Khalifa напиша:Dal da se smeesh dal da places:СМС пораки: Сите со семејствата на митингот на премиерот | А1он
http://a1on.mk/wordpress/archives/482439

Брука невидена ,колку трошкови прават ,народот на питачки стап ке го донесат,секој ден трибини.Која БАГРА е на власт.

tmoro

Број на мислења : 547

Пишување by Hamad bim Khalifa Саб Апр 25 2015, 17:58

Za nedela-dve koga ke si gi povikuva ovcive i grevcinjava da go branat pred vlada, dali ke mora so semejstvata da doagjaat?
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Пишување by Hamad bim Khalifa Саб Апр 25 2015, 18:01

Bakracevski ke go krka:ФОТО+ВИДЕО: Дебакл во Охрид – Груевски зборуваше пред полупразна сала! - Либертас
http://libertas.mk/%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%ba%d0%bb-%d0%b2%d0%be-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b4-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7/
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Пишување by Гостин Саб Апр 25 2015, 18:04

Site kje go krkaat...Doagja krajot... Twisted Evil Twisted Evil

Гостин
Гостин

Пишување by tmoro Саб Апр 25 2015, 18:14

Hamad bim Khalifa напиша:Bakracevski ke go krka:ФОТО+ВИДЕО: Дебакл во Охрид – Груевски зборуваше пред полупразна сала! - Либертас
http://libertas.mk/%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%ba%d0%bb-%d0%b2%d0%be-%d0%be%d1%85%d1%80%d0%b8%d0%b4-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%b5%d0%b2%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b7/

Во салата можат да седат само 2400 ,значи имало околу 1200 од нив 900 донесени со автобуси ,,,,која мизерија било Петлето

tmoro

Број на мислења : 547

Пишување by reiter Вто Апр 28 2015, 17:29

денешната бомба
Заев: Еве ги доказите дека УБК прислушувала за Никола Груевски напиша:

reiter

Број на мислења : 2411

https://www.cia.gov/index.html

Пишување by Arhimed Вто Апр 28 2015, 19:27

Фокус - транскрипти

12. Разговор помеѓу Емил Стојменов и Сашо Мијалков

СМ: Кажи ми ти, се виде со брат ти?
ЕМ: Да, да, да, да.
СМ: И?
ЕМ: Да, сега проверуваме. Веќе имаме сумља на тој еден што би можело да го прави сето тоа.
СМ: Значи не е упознат со оваа работа?
ЕМ: Не, не, не. Нема појма, ништ не знае апсолутно. Паднат е у несвест.
СМ: Добро. Него види, како сега тоа да се канализира, уствари тој да не дознае сега, значи.
ЕМ: Нема, нема.
СМ: А кога ќе дојдат овие, да бидат упатени на правото место.
ЕМ: Е па тоа. Сега знаеш што, правото место за да го најдеме, ако кажеме само тоа е местото и ако кажеме одете само таму да не посумљаат, ме разбираш. Пошто…
СМ: Како?
ЕМ: Викам, ако е местото таму какво што е. И во самото тоа место има некоја просторија, така. Ако кажеме дека само таа просторија е слобдона, да не посумља некој. Треба да кажеме точно во која просторија и како би било тоа. И до вечер ќе ги дознаеме смените, ќе ги видиме и листите, ќе дознаеме све. И утре има, тој што го сумљаме дека ги прави тие работи, на втора смена утре, од 8 саат. И од 8 саат ќе има нешто празно, и сега да направиме тука намештаљка.
СМ: Аха.
ЕМ: Разбираш?
СМ: Добро.
ЕМ: Ама ќе ти се јавам јас, да дадеш некои со кој-како…
СМ: Што значи вие сега не му викате, да му ја скинете главата има време, да му ја скинете за некој ден.
ЕМ: Не бе не, тој не е битен. Тој ќе го утепаме на крај.
СМ: На крај, тоа е лесна работа.
ЕМ: Битно е ова што го зборевме. Да, тоа е лесна работа. Тој не ни е на нас битен.
СМ: Да.
ЕМ: Битно ни е ова, како да дознаеме…
СМ: Е па ти ако можеш, види вака. Ако се сомневаш на него, дај ми кој е тој, име и телефонски број негов.
ЕМ: Добро. Е одлично.
СМ: Сигурно имате вие тоа.
ЕМ: Да, да, да.
СМ: Е па дај ми.
ЕМ: Ќе го соберам и ќе ти пратам на СМС, добро?
СМ: Ајде, ај, прати ми.
ЕМ: Ајде. Ѕирни го ова на мејлот, молим те.
Обично Заев дава објаснувања за разговорите, овој разговор засега го остави неразјаснет.

Arhimed

Број на мислења : 82

Пишување by трендафил Вто Апр 28 2015, 20:39

Резултатот од бомбите е познат во општина Центар. Зголемување на бројот на гласови за 2,5% во услови кога конкурентот немаше никаква активност по ова прашање и под услов и во ВМРО да нема некој што пати по промајата во ГТЦ и му пречи доколку истите се затворат и климатизираат. Што е предвидено со проектот на сопственикот на ГТЦ, градот Скопје.
трендафил
трендафил

Број на мислења : 11324
Местолокација : Скопје

Пишување by reiter Чет Апр 30 2015, 10:03

кога е следната бомба?

reiter

Пишување by трендафил Чет Апр 30 2015, 14:25

Изнесувањето на нови украдени (нелегални) монтирани разговори треба да е почнато во 14.00 во Кавадарци.
Кога сме кај кинењето глави, мислам дека не постои човек што барем еднаш во некоја прилика не изговорил такво нешто по телефон или во разговор. Во лутина пред се`. Но се одговара за кимење на глава. Нема одамна вербален деликт. Мене лично не ми е познато дека на некој му е скината главата откако СДСМ си отифде на заслуженото место, во опозиција. Не знам ни по која логика доколку некој министер, дури и самиот премиер одговара за некаков си криминал, опозицијата треба да одлучува кој ќе биде следен министер или премиер. Тоа право според нашите и сите светски закони останува во рацете на парламентарното мнозинство. До следните избори кога опозицијата може да одлучува, но само ако победи на изборите. Или биде дел од победничка коалиција.
трендафил
трендафил

Пишување by reiter Чет Апр 30 2015, 14:34

нема ништо по нетов за денешната бомба..има ли некој линк да се гледа

reiter

Пишување by reiter Чет Апр 30 2015, 14:37

трендафил напиша:Изнесувањето на нови украдени (нелегални) монтирани разговори треба да е почнато во 14.00 во Кавадарци.
Кога сме кај кинењето глави, мислам дека не постои човек што барем еднаш во некоја прилика не изговорил такво нешто по телефон или во разговор. Во лутина пред се`. Но се одговара за кимење на глава. Нема одамна вербален деликт. Мене лично не ми е познато дека на некој му е скината главата откако СДСМ си отифде на заслуженото место, во опозиција. Не знам ни по која логика доколку некој министер, дури и самиот премиер одговара за некаков си криминал, опозицијата треба да одлучува кој ќе биде следен министер или премиер. Тоа право според нашите и сите светски закони останува во рацете на парламентарното мнозинство. До следните избори кога опозицијата може да одлучува, но само ако победи на изборите. Или биде дел од победничка коалиција.
ова апсолутно не држи никаква основа како што тврдиш...од причина дека криминалот е вгнезден во првите луѓе кои ја водат Македонија па многу е дискутабилно дали е со причина или без причина сторено како што наведуваш Украдено..

reiter

Пишување by трендафил Чет Апр 30 2015, 15:18

За кусо време на судењето на бандата што има вршено прислушкување ќе се дознае вистината, односно дали ти си во право. До сега колку што гледам жртви на прислушкување се само луѓе од власта. Не слушнавме на пример разговор на Заев и Црвенковски. Во секој случај не сакам да коментирам криминал што е во фаза на истрага. Времето ќе изнесе на виделина се`.

Ќе не има ли тогаш кога ќе не нема – ако не немаше токму тогаш кога требаше да не има?
трендафил
трендафил

Пишување by reiter Чет Апр 30 2015, 15:33

трендафил напиша:За кусо време на судењето на бандата што има вршено прислушкување ќе се дознае вистината, односно дали ти си во право. До сега колку што гледам жртви на прислушкување се само луѓе од власта. Не слушнавме на пример разговор на Заев и Црвенковски. Во секој случај не сакам да коментирам криминал што е во фаза на истрага. Времето ќе изнесе на виделина се`.
моето размислување води кон оваа насока трендафил: Како што велиш судењето на бандата што има прислушкувано...Па тоа им е и работа да прислушкуваат а со тоа и спречат,пресретнат било каква ОПАСНОСТ за Македонија или луѓе-политичари од висок ранг(претседател,премиер,шеф на Т.полиција....) за кои ги слушаме во бомбите но за жал по се изгледа бандитите се во власта.

reiter

Пишување by Гостин Чет Апр 30 2015, 19:36

Najnovata bomba...Iskreno, tolku mnogu stanaa shto zaboraviv koja e po red...

Edit...sega najdov deka bombata e broj 28...

Гостин
Гостин

Пишување by Hamad bim Khalifa Чет Апр 30 2015, 22:24

Bombi frshtat, a ovie glufcive se napikale dlaboko u bunkerot i se nadevaat deka tamu im e g"zot pokrien!?
Abe pustajte to agjutantite da donesat nekoja kanta benzin, a kapsulite vadete od dzepovi ..... nemoj posle da bide kasno!
Hamad bim Khalifa
Hamad bim Khalifa

Пишување by reiter Чет Апр 30 2015, 22:50

Тео напиша:Najnovata bomba...Iskreno, tolku mnogu stanaa shto zaboraviv koja e po red...

Edit...sega najdov deka bombata e broj 28...

спомнати се две членки на вмро-нп(ленча и горица)...тие немаат појма што е вмро...и каква секретарка била ленча,нема врска..таа си беше во правната комисија(и член на ок) и немше никаков резултат инаку општо позната меѓу старите вмровци како панчовиста(панчо минов екс пратеник и екс градоначалник)а втората член во дпмне од 1999-год,поставена во УЖ, и директорка на оу. 2005 е советник од вмро-нп но исто приклонета кон повеќе страни1.дпмне,2.панчо минов,3.сдсм.....но никаква соработка како советник од вмро-нп.Покасно е поставена за претседател на ОК дпмне и ривалка на А.Панов сегашниов градоначалник.Невиден кариерист и газење преку живи и мртви за да достигне цел.Ќерка,зет вработи во школо.Се колнеа и коленичеа пред Љубчо ама прва кривина и скинаа глава.Престедателката повеќе ја познаваат и по прекарот ТРОЈКА кој и беше ставен од спотот на еднооки.

reiter

Пишување by reiter Пет Мај 01 2015, 09:58

очекував нешто повеќе од бомбата,ама како некој да сака нешто поголемо да сокрие...слабо..многу слабо

reiter

Пишување by Пат Нед Мај 03 2015, 12:24

Сега се сетив за кого зборувате тука, за Ристо БомбАта Very Happy
Пат
Пат

Број на мислења : 252