Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

+10
IVA
Delta
Teo
Естир
Hamad bim Khalifa
Г-ѓа Министерка
reiter
Фири
sofmak
osa
14 posters

Страна 8 of 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:16

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-1

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:16

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-2

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:16

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-3

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:17

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-4

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:17

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-5

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:17

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-6

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:18

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-7

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:18

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-08

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:18

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-9

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:18

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-010

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:19

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-11

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:19

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 12-ilustracii-koi-sovrsheno-go-opishuvaat-zivotot-na-parovite-12

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:21

Низ илустрации: Како секоја врска може да трае долго?

Среќната врска може да ве направи навистина среќни. Но, тоа не значи дека секоја врска не може да стане подобра, посебно ако се обидуваат и двете страни да ја направат подобра.

Неколку илустрации ќе ве потсетат на неколку кратки совети кои можат секоја врска да ја направат посреќна.

15 совети со кои секоја врска ќе трае над 25 години:

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:21

1. Секој ден го почнувате и завршувате заедно

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-1

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:22

2. Си покажувате почит и благодарност за малите нешта

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-2

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:22

3. Секогаш се поддржувате

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-3

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:23

4. Разговарате искрено за проблемите

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-4

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:23

5. Си верувате еден на друг

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-5

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:23

6. Никогаш не заспивате лути еден на друг

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-6

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:24

7. Се смеете заедно

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-7

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:24

8. Се охрабрувате меѓусебно

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-8

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:24

9. Не се осудувате

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-9

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:25

10. Заедно пробувате нови работи

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-10

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:25

11. Знаете за компромис

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-11

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Гостин Вто Мај 31 2016, 12:26

12. Си простувате и заборавате

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Niz-ilustracii-kako-sekoja-vrska-moze-da-trae-dolgo-12

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

ЗА  И  ОКОЛУ  Љ У Б О В Т А - Page 8 Empty Re: ЗА И ОКОЛУ Љ У Б О В Т А

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 8 of 20 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20  Next

Вратете се на почетокот

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот