DPNE-OFCI
+14
cvetka
treta opcija
TRAJCHE
Zhane
defo
SHARENI
Dino
PRVOBOREC
OPOZICIONER
Bosonoga
osa
Teo
трендафил
Luxor
18 posters
Страна 7 of 40
Страна 7 of 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
PRVOBOREC- Број на мислења : 2487
Re: DPNE-OFCI
Се посрами Ганка сакаше да се направи паметна а всушност излезе дека таа е неписмената.
Luxor- Број на мислења : 6622
Излезе дека Заев подобро се разбира во хомосексуалноста од Ганка. Иако за нив го користи изразот педери. Ако појдеме од изреката педер да ми скокаш на федер, јасно е дека под педер кај нас се подразбира само она што некаде го викаат давајгаз, односно условно кажано ебаниот. Ако целта на Заев му беше да ја засени аферата Рекет, очигледно успеа. За Македонците е поважно правото на хомосексуалците сами да си ја именуваат групацијата, отколку граѓаните на Македонија сами да си ја именуваат државата.luxor напиша:Се посрами Ганка сакаше да се направи паметна а всушност излезе дека таа е неписмената.
Знамето со Сонцето од Кутлеш е донесено со консензус од сите партии. Исто и името на државата Република Македонија. Актуелното знаме и име на државата се наметнати од СДСМ.
Местолокација : Скопје
А од која година тие што ни го преземаа името, грчките македонци, го користат Сонцето од Вагина. Зошто мислиш дека Грк доселен од Турција по размената на население помеѓу Грција и Турција со Лозанскиот договор може да биде Македонец, а Македонец кој со векови живеел во истиот тој дел од Македонија да мора да биде Грк.
Не ме интересира од кога грчките гејови го користат гејското знаме. За македонско етничко знаме го признавам само она под кое се бореле, Гоце, Даме, Јане, Карев и илјадници други.
Ако Гркинка на својот Твитер објавила графички обработена слика не знам зошто тоа е објавено на тема за ВМРО-ДПМНЕ или ДПМНЕ како што СДСМ-муртинците кои имаат ментални проблеми со имињата и мислат дека ако за некого употребат осакатено име со тоа се поголеми и посилни. Тоа што заедно со Грците и го правите на Македонија сакате да го пресликате и на најголемата македонска партија.
Еве го македонскиот одговор на грчката провокација, без разлика даки се работи за форошоп или маица и во двата случаи. Ги потсетуваме на тоа дека Македонија ја победила и окупирала Грција.
https://expres.mk/makedonski-odgovor-na-grkinkata-za-maichkata-so-izbrusenoto-sonce-od-kutlesh-foto/
Еве го македонскиот одговор на грчката провокација, без разлика даки се работи за форошоп или маица и во двата случаи. Ги потсетуваме на тоа дека Македонија ја победила и окупирала Грција.
https://expres.mk/makedonski-odgovor-na-grkinkata-za-maichkata-so-izbrusenoto-sonce-od-kutlesh-foto/
C c c, shto dochekavte vie od dpsne. Andartite da ve dupat. Taka e koga ste glupi i ne znaete koi ste i shto ste.
Teo- Број на мислења : 5093
Вие се обидувате да не дупите нас Македонците заедно со андартите, но тешко дека ќе помине тоа. Македонската заедница во Австралија , на пример, нема да присуствува на подигањето на знамето на т.н. Северна Македонија во Австралија на 8 септември, доколку не се подигне и знамето со Сонцето од Кутлеш, кое, да повторам, го почитуваат сите Македонци со исклучок на следбениците на Црпе.
Ajde povtorno, jas ne obezbediv nitu kvorum, nitu dvotretinsko mnozinstvo vo parlamentot. Vie od dpsne go napravivte toa. Izgleda deka se dupite samite sebe.
Teo- Број на мислења : 5093
На снимениот документ од изјавата на Камчев нема ништо од она што Митовски подло се обидува да го подметне на јавноста. На пример никаде не може да се прочита дека Камчев во изјавата тврди дека Кичеец бил информиран за истрагата од премиерот. Но лудаците од здружението на куртон новинари на Павловиќ лепливо раче и Талевска 500 евра танга на цел глас квичат дека барањата за извинување и најавите за тужби ако тоа не се случи од страна на лажно наклеветените функционери е притисок врз медиумите. Очигледно лудилото кулминирало и тие мислат дека на куртон новинарите како нив треба да им биде дозволено да лажат и клеветат без жртвите да имаат право да се бранат и да ја докажат на суд својата невиност.
Како гнасите од дпне лажат. Никогаш знамето на земјата од која доаѓа гостинот не го носи гардата и воениот оркестар на земјата домакин. Тоа е на јарболот пред зградата во која се врши дочек на гостинот заедно со македонското знаме. Објавена од медиумските куртони на дпне-оФците лагата брзо беше проширена на социјалните мрежи од штапските стаорски ботови на дпне. Целта се граѓаните кои не го знаат протоколот, и јавно исмевање на државата со лажни информации. Најинтересно е шѕо кога ќе ги фатат во лага и треба да одговараат за своето антидржавно работење куртоните од дпне квичат како прасиња на колење за некакви новинарски слободи.
Страна 7 of 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Страна 7 of 40