БОМБИТЕ ЗАСЛУЖУВААТ ДА БИДАТ РЕЕМИТУВАНИ ПОРАДИ СОДРЖИНАТА
+4
трендафил
Hamad bim Khalifa
defo
osa
8 posters
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: БОМБИТЕ ЗАСЛУЖУВААТ ДА БИДАТ РЕЕМИТУВАНИ ПОРАДИ СОДРЖИНАТА
Тесла-Љупчо Палески, тој е идиот и прави само штета, дури мислам дека тој канал е нпаравен намерно од некој структури за да се намали ударот од бомбите на СДСМ, да се релативизира......reiter напиша:се шушка дека од 1-09-2016 Тесла на јутјуб повторно ќе објавува бомби,ама многу појаки аа и ова дека и грујо имал понекоја снимка за опозиција па ќе биде по се изгледа кашаница
defo- Број на мислења : 3586
зошто бе дефо,ако има снимки за власта зошто да нема и снимки за опозицијата,милслиш ли дека се светци и немат криминал?Може се отвара трета пол. опција или сите(македонскиот народ) ќе идеме у пм.?defo напиша:Тесла-Љупчо Палески, тој е идиот и прави само штета, дури мислам дека тој канал е нпаравен намерно од некој структури за да се намали ударот од бомбите на СДСМ, да се релативизира......reiter напиша:се шушка дека од 1-09-2016 Тесла на јутјуб повторно ќе објавува бомби,ама многу појаки аа и ова дека и грујо имал понекоја снимка за опозиција па ќе биде по се изгледа кашаница
Е па тоа, криминал има кај сите. Сдсм да не сака да дојде на власт од љубов кон народот и Македонија.
Гостин- Гостин
Не мислев, така грешно ме сфативте или се изразив...Немам проблем со снимките за опозицијата треба да има......мене лично многу би ме интерсирал разговорите на Б.Ц, Владо Бучкоски, Тито Петкоски. Друго ми беше зборот Тесла е нерелевантен фактор бар замене досега, пушташе глупости јас ништо конкретно немам чуено од него..........
reiter напиша:се шушка дека од 1-09-2016 Тесла на јутјуб повторно ќе објавува бомби,ама многу појаки аа и ова дека и грујо имал понекоја снимка за опозиција па ќе биде по се изгледа кашаница
mislam deka sum blisku do baba vanga ...ubavo rekov deka "i tebe te kupija "....
jas nevelam deka drugite se SVETCI ,no i da sakale da ukradat volku nemozele ,nemalo od kade ..od budzet blizu 700 milioni ne se kradat tri milijardi ...ne me zezaj reiter ,zar veruvash vo treta opcija ???? ubavo ti pishal defo deka toa se pravi se so cel da se amortizira (chitaj namali) vrednosta na bombite za lopovive ...
osa- Број на мислења : 16597
a koj beshe TESLA ...mi go nema vo mojot rimembr ...poopshirno da mi objasni koj znae da moze podobro da svatam za kakov stanuva zbor ...da ne e nekoj blisko drugarche na tetka stefka ,ili onoj od sdpm ....lele
Ваш човек е тој. Ама сега се сврте против вас како што ми се чини. Се глада крајот на СДС па сите ве напуштаат.
Гостин- Гостин
Како што мене ми се чини, како за неутрален тебе многу работи ти се чинат.
Гостин- Гостин
osa напиша:a koj beshe TESLA ...mi go nema vo mojot rimembr ...poopshirno da mi objasni koj znae da moze podobro da svatam za kakov stanuva zbor ...da ne e nekoj blisko drugarche na tetka stefka ,ili onoj od sdpm ....lele
Еве го Оса, одговорот од меана........Да не ја труеме темата таму......а и не сите читаат меана...
Tesla -е youtube канал, Македонски на кои се прикачуваат, сега за сега апсолутно небитни разговори Ивона и Латас љубов, Муса и Ермира секс разговор, и слични глупетардии. Неможам да го најдам инаку ке ви пуштев линк.
Инаку имам наслушнато муабети, дека зад него стои Љупчо Палески, екс председател на општинска на СДСМ центар. Дека одредена соработка му дава и Зоран Божиноски.
Имаше и разговор меѓу Хари Костов и некоја ескорт дама.
Се на сему, не вреди да се слуша и отука е мојот став и мислење дека тој канал служи да го намали ударот од вистинските бомби.
osa напиша:
mislam deka sum blisku do baba vanga ...ubavo rekov deka "i tebe te kupija "....
jas nevelam deka drugite se SVETCI ,no i da sakale da ukradat volku nemozele ,nemalo od kade ..od budzet blizu 700 milioni ne se kradat tri milijardi ...ne me zezaj reiter ,zar veruvash vo treta opcija ???? ubavo ti pishal defo deka toa se pravi se so cel da se amortizira (chitaj namali) vrednosta na bombite za lopovive ...
И јас верувам во трета опција, можда пример таа трета опција да биде ВМРО-ДПМНЕ, со некој нови и свежи непокварени луѓе...кои ќе работат за Европска Македонија, а не за создавање квази националистичка вукојебина, која е пред стечај......
Никос, искрено, убаво некои луѓе што го напуштиле СДСМ во овие времиња, така полесно наеднаш ќе може да се ослободиме од сите крлежи и паразити во општествово.nikos напиша:Ваш човек е тој. Ама сега се сврте против вас како што ми се чини. Се глада крајот на СДС па сите ве напуштаат.
jas defo mislam deka treta opcija vo koja ke ima i TROSHKA od segashnovo dpmne nema da bide nishto porazlichno od sega ...mozebi ciljate na jove ...no iskreno ne mu veruvam odkoga se nafati da bide PION vo izborot na predsedatel ...trebashe ushte togash da go ISHIKANIRAAT OD POLITIKATA ...ednostavno koj ednash se posral u gaki ke se posere pak ....spored mene ...
a ona shto vredeshe od dpmne ili ischezna od nemoznost da gi podnese OVIE politichari i politiki ,ili seushte se vo NP i se borat protiv ova zlo na choveshtvoto ...
Точно тие некои кои ги напуштаат партиите во кои не успеале да просперираат ке ја сочинуваат третата опција. И од лукративни причини ке ја прокоцкаат довербата од граѓаните дадена ним на избори и ќе направат дил со поголемите партии во парламент. И пак ВМРО или од СДС ќе бидат на власт. Како што оди работата Груевски ке си биде премиер уште долги години.
Гостин- Гостин
Ova kaj mene go vikaat gladna kokoshka proso sonuva...
Гостин- Гостин
Мислиш на министерот за одбрана, викаат дека е некаков три играч....меѓутоа не ми влева надеж...има и други, уште непрофилирани во јавноста и луѓе кои се под притисок на режимов.osa напиша:jas defo mislam deka treta opcija vo koja ke ima i TROSHKA od segashnovo dpmne nema da bide nishto porazlichno od sega ...mozebi ciljate na jove ...no iskreno ne mu veruvam odkoga se nafati da bide PION vo izborot na predsedatel ...trebashe ushte togash da go ISHIKANIRAAT OD POLITIKATA ...ednostavno koj ednash se posral u gaki ke se posere pak ....spored mene ...
nikos напиша:Точно тие некои кои ги напуштаат партиите во кои не успеале да просперираат ке ја сочинуваат третата опција. И од лукративни причини ке ја прокоцкаат довербата од граѓаните дадена ним на избори и ќе направат дил со поголемите партии во парламент. И пак ВМРО или од СДС ќе бидат на власт. Како што оди работата Груевски ке си биде премиер уште долги години.
1.Со Груески е завршено. Тој е само во обид, да се спаси од ќелија, или да немора да враќа пари назад во државава..во фондови и слично.......
2. Со ВМРО ДПМНЕ не е завршено, мислам дека таму топрва ќе дојде до вистинска реформа.
3.СДСМ, има многу грешки во минатото за кои се соодветно казнети.
4. СДСМ во моментов опозиција..која само ако дојде на власт , може (нормално, ако сака) да ги смени работите.
Последната промена е направена од defo на Пон Aвг 29 2016, 19:20. Мислењето е променето 1 пати
Кекеновски е добар човек и чесен вмровец. Само малку тргна по погрешен пат. Бргу ке се врати и ке даде поддршка на ВМРО, како и Димитров и останатите, за победа на изборите во декември.
Гостин- Гостин
Кекеновски, ги почитувам неговите ставови.....Се обидува човекот, ама со грешни луѓе.........Проба со Трифче да сади тикви.......Ако се врати во ДПМНЕ, не ќе биде ништо по различен од Филип Петровски.nikos напиша:Кекеновски е добар човек и чесен вмровец. Само малку тргна по погрешен пат. Бргу ке се врати и ке даде поддршка на ВМРО за победа на изборите во декември.
1. Груевски е во полна сила и цела партија работи за него.
2.СДС имаа шанса ама како и секогаш се уплашија од народот и се одлучија да работат за теснопартиски интереси.
2.СДС имаа шанса ама како и секогаш се уплашија од народот и се одлучија да работат за теснопартиски интереси.
Гостин- Гостин
defo напиша:Кекеновски, ги почитувам неговите ставови.....Се обидува човекот, ама со грешни луѓе.........Проба со Трифче да сади тикви.......Ако се врати во ДПМНЕ, не ќе биде ништо по различен од Филип Петровски.nikos напиша:Кекеновски е добар човек и чесен вмровец. Само малку тргна по погрешен пат. Бргу ке се врати и ке даде поддршка на ВМРО за победа на изборите во декември.
Нема да се врати, но ке даде поддршка за победа на ВМРО на изборите. А во ВМРО суверено владее Груевски.
Гостин- Гостин
So im otvaras ocite be. Neka se raduvaat komunjarite do dekemvri. Begaa, begaa sega dobegaa. Posle pak ke si placat kako i dosega po edinaesti pat.
Гостин- Гостин
Суеверно или самоуверено...nikos напиша:defo напиша:Кекеновски, ги почитувам неговите ставови.....Се обидува човекот, ама со грешни луѓе.........Проба со Трифче да сади тикви.......Ако се врати во ДПМНЕ, не ќе биде ништо по различен од Филип Петровски.nikos напиша:Кекеновски е добар човек и чесен вмровец. Само малку тргна по погрешен пат. Бргу ке се врати и ке даде поддршка на ВМРО за победа на изборите во декември.
Нема да се врати, но ке даде поддршка за победа на ВМРО на изборите. А во ВМРО суверено владее Груевски.
defo напиша:Мислиш на министерот за одбрана, викаат дека е некаков три играч....меѓутоа не ми влева надеж...има и други, уште непрофилирани во јавноста и луѓе кои се под притисок на режимов.osa напиша:jas defo mislam deka treta opcija vo koja ke ima i TROSHKA od segashnovo dpmne nema da bide nishto porazlichno od sega ...mozebi ciljate na jove ...no iskreno ne mu veruvam odkoga se nafati da bide PION vo izborot na predsedatel ...trebashe ushte togash da go ISHIKANIRAAT OD POLITIKATA ...ednostavno koj ednash se posral u gaki ke se posere pak ....spored mene ...nikos напиша:Точно тие некои кои ги напуштаат партиите во кои не успеале да просперираат ке ја сочинуваат третата опција. И од лукративни причини ке ја прокоцкаат довербата од граѓаните дадена ним на избори и ќе направат дил со поголемите партии во парламент. И пак ВМРО или од СДС ќе бидат на власт. Како што оди работата Груевски ке си биде премиер уште долги години.
1.Со Груески е завршено. Тој е само во обид, да се спаси од ќелија, или да немора да враќа пари назад во државава..во фондови и слично.......
2. Со ВМРО ДПМНЕ не е завршено, мислам дека таму топрва ќе дојде до вистинска реформа.
3.СДСМ, има многу грешки во минатото за кои се соодветно казнети.
4. СДСМ во моментов опозиција..која само ако дојде на власт , може (нормално, ако сака) да ги смени работите.
nekolku raboti za koi ne se soglasuvam so tebe ...(za zal ne me nauchi uchitelot da citiram kako tebe ,pa ke mora da pishuvam )
kako prvo : mislam na kekenovski jove ...
vtoro : ako se pod pritisok na rezimot ne e toa garancija deka koga ke bidat VLAST ke rabotat vo interes na graganite ...
treto :za greshkite na sdsm ne se soglasuvam so tebe zatoa shto glavniot koj spored celata javnost "gi dirigirashe " greshkite poveke ne e vo SDSM ...
spored mene treba site da se obedinat protiv ovaa garnitura shto ni ukrade se ,pa i 10 godini od zivotot ...
moze se da vratat i vo fondovi i vo drzavata ,no godinite nemoze da ni gi vratat .....zivotot pominuva ...
ФБИ ПОТВРДИЛО ДЕКА „БОМБИТЕ“ НЕ СЕ МОНТИРАНИ!
Релевантен извор за „Фокус“ тврди дека енигмата е решена. Гласовите што ги слушавме преку „бомбите на Заев“ не се сечени, лепени и монтирани. Таков е наодот на Федералното истражно биро. Затоа веројатно беше захуктана антиамериканската пропаганда од куририте и партизанските курирки изминативе месеци. Да го обезвреднат „непријателскиот“ наод!?
Tдм, ден после забетонирање на датумот се избори, вакво инфо...пуштени се низ водно......
Ама што е чудно тука. И Груевски извади снимки, и тоа видео каде Заев уценува бизнисмени па не видов да пишувате дека е пуштен низ вода.
Гостин- Гостин
Едно е Грујо, друго е ФБИ....нормално ако е вистина.......со нетрпение чекам утре да излезе фокус, ќе ви раскажам што сум прочитал.
еве ги комплет бомбите и треба да се симнат од интернет и снимат на ЦД за лична колекција.Сакав овој линк да го поставам во темата Бомбите.....итн но темата е заклучена па не е грешка ако ставам и тука линк од каде може да се превземат.Залудни се барањата од власта(криминалците)кон јутуб да се бришат бомбите и сокрие криминалот,едноставно тие секогаш по потреба ќе се активираат иако очекувам и нови свежи бомби.
http://vistinomer.mk/site-prislushuvani-razgovori-objaveni-od-opozitsijata-video-audio-transkripti/
http://vistinomer.mk/site-prislushuvani-razgovori-objaveni-od-opozitsijata-video-audio-transkripti/
Similar topics
» БОМБИТЕ - КОМПЛЕТЕН МАТЕРИЈАЛ ОД СИТЕ БОМБИ ШТО ГИ ОБЈАВИ ОПОЗИЦИЈАТА
» Бомбите на Заев и Бугария
» МИЦКОСКИ :НЕ СУМ ГИ СЛУШАЛ БОМБИТЕ
» СУДЕЊЕ СО ВИСТИНАТА КОЈА ЈА ИМА ВО БОМБИТЕ ИЛИ НЕ
» ВОЛВО ПОВЛЕКУВА МИЛИОН ВОЗИЛА ПОРАДИ ....
» Бомбите на Заев и Бугария
» МИЦКОСКИ :НЕ СУМ ГИ СЛУШАЛ БОМБИТЕ
» СУДЕЊЕ СО ВИСТИНАТА КОЈА ЈА ИМА ВО БОМБИТЕ ИЛИ НЕ
» ВОЛВО ПОВЛЕКУВА МИЛИОН ВОЗИЛА ПОРАДИ ....
Страна 2 of 3