Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

+3
Teo
Luxor
трендафил
7 posters

Страна 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 14:22

"Како ке мобилизираш воjник да иде да се бие против своjот православен брат". Па еве како со чекан на Каjмак чалан или ти шо мислиш ако имаше бугари таму немаше да се стигне до тепачка? Се знае дека лично ти си глувец и против никпого нема да излезеш надвор од фб кога има реална опасниост ама аjдеSmile

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 14:26

Ха ха колко бигласале за влез во НАТО" Па ако некоj Македонец не е свесен дека речиси единствената препрека пред албанскиот сепаратизам нека гласа против НАТО и ЕУ.За една мала земjа какви други гаранции може да има? РусиJа?Па видовме во Косово колку е руската гаранциjа.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 15:06

Хе хе 350 000 македонци гласале против своjата држава. абе па нема за вакви како тебе ке гласат криминалци со джипов и кози миткаат по Европа. За тебе и ваквите како тебе требаше да гласа лугето шо нема леб и гледа да избега за да си го оправи животот. Ти и ваквите како тебе лажгопатриоти и чисти мизерници сте причината оваа држава да тоне во мизериJа.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 15:10

Опаа до сега антибугаризам, антиевропеизам, анти македонштина и сега Лазо открива жежката вода" Па еве имали сте JугославиJа немале сте проблем со имато и така натаму". Србинче во една држава како словениjа со 800 евро минимална плата тие кои жалат за Србославиjа се малкумина.Разумеш друже пуковниче од УДБА?

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 15:13

Еве криминалецот Лазо питал коj е дал право за повлаченJе JНА из Словении.Па нема бе требаше и таму да изгинат 100 000 како во босна и Хрватска. слушаjте ваква српска шовинистичка мрша и ке просперирате!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 15:16

Хе хе 1.5 милиони албанци се били мирни во 22 милионна Jугославиjа.Еве сега така и со вашите албанци.Па добро бе лазо ако Македониjа влези во бугариJа не само дека албанците ке останат 5% туку и ке биде во ЕУ и НАТО кур за тебе не е Србославиjа единствената опциjа во такво поставуванjе на прашанjетоSmile

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 15:20

Лазо тресе зелени ко бесен. РМ не е имала проблеми со името докле била во СфрJ. Оа како да има проблеми кога не постоела како држава?Е таму внатре имало некаква си полунезависна република дека се командуе од Белград.Грците и србите Jа поделиа Македониjа ама ке имали некакви проблемиSmileЕве го "националистот" Миленко е за загуба на суверенитет и приопоjуване кон Србиjа. Ова е патриот?

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 15:24

Хе хе србите се во голем страв и тремор ако се промени името на Северна Македониja и има влез во ЕУ и НАТО. КолониJата каJ Вардар ке стане навистина независна држава.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 15:35

Немам интерес да гледам поеке.Полни глупости.Загуба на време.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 15:55

И сега да ставам се на едно место. Со два збора во Бугариjе многу лошо заебаваjте секакви евроинтеграции и НАТО вашиот единствен стремеж треба да биде пак да бидете во СрбославиJа нешто шо не го сакат ни црногорците дека знаат српски на 100% со сите падежиSmile со вакви емисии на македонецот му се пере мозокот со страшна сила.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 16:12

Поредните глупости:
http://www.dnevnik.mk/?ItemID=74D9EF796EF1A74AAFA39DAF7CFBD268
Грците Jа блокираа минатата гподина и бугарската граница неколку пати.Нема ништо политичко во тоа во смисла на некаква конспирациJа против РМ. Решението е алтернативен коридор, таму преко албаниjа нема ли пат? Преку Црно море до сега нема блокади но е малце подалеко.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 17:32

Еве еден длабокоумен коментар од почитател на миленко во неговиот фб:
Daniel Mitreski Dobra emisija. Ne gledam nekoj problemi
so Srbite, imame generalno dobri odnosi. Ali vo pravo e gospodinot Lazanski vo vrska so Makedonskata armija. Ne ni streba NATO ni treba svoja narodna armija so moken kapacitet, ne za agresija tuku za efikasnaodbrana na Makedonija. Kolku sto znam, imame MNOGU silni specialni
edinici, ali samo toa e, nisto drugo. So Gospod napred najprvin, ali
so vakvi provokacii od sosedite mora Makedonija da se krene po silno
vo vojnata industrija. Inace, dali znaete kakov narod se vistinskite srbi?! Dali
se vistina sloveni, ili se od regionot na deneshna Gruzija, Azerbajan, kako
so se spomnova so starite pisateli Tacitus (50 AD) i Pliny ( 75 AD)?

Еве до ова е доведен обичниот македонец. До глупост помала од офца.ОвоJ праша сеа дали вистинските срби се словени.Не се словени бе доjдени се од пичка си матер само вие сте староседелци од пред 2300 години со непрекинат континуитетSmile

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 19:38

Ja изгледав "емисиjата" докраj. Се запознав со српската огромна воена мок Лазар и милош и со насиранjeто на овоj пропаднат србоман до коска.  Нависитна нема како да не се согласим со тоа дека зоран е чисто српско име но чобан не е српски сбор се користи особено и во источнобугарските диJалекти за човек коj има животни како овци, кози и така натаму.Но особено ме порази понижувачкото обjаснуванJе на овоJ "патриот" дека македонците запалиле американската амбасада во израз на подржка на бракjата си срби па сега овоJ Дачич така ги ебеSmile И шо Иван Михаjлов се окажа прав во скопие сега управуват тежки предавници србомани и на нив им приослужуват вакви копилинjа ко криминалецот Миленко.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 22:00

Хе хе таман мислев сите се продадени души со исперен мозок и еве:
Nikola Kazakovski MAKEDONIJA GOSP.LAZANSKI NEMAŠE PROBLEM VO YUGOSLAVIJA ZOŠTO I GRCIJA I SRBIJA JA ZEMAA KAKO.VARDARSKA BANOVINA

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 22:23

http://www.kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=117752
Наjдоа антички македонци кои што загинале на солунскиот фронт во првата светска воjна на србоманската телевизиJа канал 5. абе пички шо не кажавте во коjа воjска и на чиJа страна се бореле?

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Саб Фед 18 2017, 22:45

А тие франзузи маjка си ли барале овдека? Си представувам како пукнале некоj од Нигер шо си викале "уште еден гjавол оjде". Наместо грчки цигани и  шумадиски свинJари  куршумите оделе за вакви...

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Нед Фед 19 2017, 14:18

Погледот на Миленко е се каj матицата:
Kај нас "двата капетани" два јазика различни ќе си зборат.
Разбирачка нема и нема да има.

Епа нема, до вчера сереш тонови лаjна врз Заев сега сакаш разбирачка.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Нед Фед 19 2017, 14:35


Ке гледаме дваjцата конспиративци газолизачи на фашистичката партиJа ДПМНЕ шо ке изтресат довечераSmile

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Нед Фед 19 2017, 15:29

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Pederi10
Кои се тие другите, знам  Груjо, Мирка, миленко и тоJ Владо Joвановски другите кои се?

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Нед Фед 19 2017, 19:35

Еве тука ги познавам и србинот Латас и овоj албиносот Русjaков. Идеална слика од Идризово би била.Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Pederi11

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Нед Фед 19 2017, 19:49

Не можам да поверувам! миленко:
Ова е убиецот на Кочо Рацин.
Како награда, до ден денешен, децата му се распослани во резиденција на Водно.
Андро, син му, живот си изживеа како сива еминенција во АМСМ.
А Коста Солев немаше шанса поколение да остави.

Збори за Страхил гигов. Како не намеша "бугарската гнасна рака" не разбирам.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Нед Фед 19 2017, 19:55

Значи на моменти се факjам дека е краjно навредливо кон мене самиот да коментирам вакви ретарди и дегенерати на човечкото и вистината.Сите тежки србомани изоддола отгоре антички фашисти.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Нед Фед 19 2017, 20:28

Еве нели миленмко многу се интересираше оружиJа па од Милош и Лазар. Ова е било принципиелно за Истанбул ама како ништо можеше да иде и во Белград се пак се стрела право нагоре па според програмата лети каде му кажешSmileМал нуклеарен зарjад. Нели стев блиски и со србите и со бугарите полно со срби каj миленко па вака за рамнотежаSmileМирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 DSC_0112%5B1%5D

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Гостин Нед Фед 19 2017, 21:11

Да ти ебам и телевизиjата ни една не можам да гледам во живо. Преде гледав Телма таму со Чоновски сеа ни канал 5 не можам. Ке чекаме да видиме конспиративците преко Jутуб.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by трендафил Нед Фед 19 2017, 22:13

Интересна емисија. Вреди да ја погледаш. Најважната вест е дека САД со Трамп почнува да ја применува спогодбата за стратешко билатерално партнерство со Македонија. За мене тоа ја објаснува и причината зошто сите партии наеднаш го признаа Претседателот на нашата татковина. Емисијата е посветена на кинењето на соросовата мрежа, меѓу другото и во Македонија.

_________________
Негација на негативното       Смрт на фашизмот, слобода на народот!         Слобода или смрт

Ќе не има ли тогаш кога ќе не нема – ако не немаше токму тогаш кога требаше да не има?
трендафил
трендафил

Број на мислења : 11165
Join date : 2015-04-23
Местолокација : Скопје

Вратете се на почетокот Go down

Мирка , Ефтов, Миленко и т.н. - Page 4 Empty Re: Мирка , Ефтов, Миленко и т.н.

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 4 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Вратете се на почетокот

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот