Љубчо Георгиевски
+17
трендафил
Естир
Arhimed
kiBik
Sotir
tmoro
Пат
Фири4
Фири2
Hamad bim Khalifa
Боко
reiter
Фири
хан Ацо
osa
haskov
Broz
21 posters
Страна 4 of 21
Страна 4 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Re: Љубчо Георгиевски
нормално дека е жестока темата но за кого?за груевистите кој сите ги знаеме до еден,му се ближе падот само што тој како и обично ќе сака бегство ама ќе нема каде,ама овие што ќе останат овде..нека му ја мислат
Broz напиша:vo red.
no dali nekoj ovde ke kaze dali e bugaroman, ili makedonec?
YAS: sekako deka ke dadam objasnenie , prijatele..
И пак истото.Ајде изјасни се .Која е инсинуацијата?
Последната промена е направена од luxor на Сре Јан 28 2015, 04:00. Мислењето е променето 2 пати.
Гостин- Гостин
Broz напиша:vo red.
Pred da tersnes uste nekoja zelana, kakva vrska imam jas so brisenje na temite? Ili samo gledas da se izvleces od pastirskoto prasanje???
Гостин- Гостин
reiter напиша:нормално дека е жестока темата но за кого?за груевистите кој сите ги знаеме до еден,му се ближе падот само што тој како и обично ќе сака бегство ама ќе нема каде,ама овие што ќе останат овде..нека му ја мислат
Еве го и третиот благонадежен.
Иииииииии, кај сум залутал, се кој од кој, кој благонадежен кој бугарин.
haskov- Број на мислења : 135
luxor напиша:Broz напиша:vo red.
.
И пак истото.Ајде изјасни се .Којка е инсинуацијата?
poleka prijatele. mnogu na prva igras.
ako nesto ne ti se dopagja ne mora da pokazuvas muskuli. gi gledam.
sekako deka e vo kontekst na razgovorov okolu bugaromanot Ljubco.
Broz- Број на мислења : 78
haskov напиша:reiter напиша:нормално дека е жестока темата но за кого?за груевистите кој сите ги знаеме до еден,му се ближе падот само што тој како и обично ќе сака бегство ама ќе нема каде,ама овие што ќе останат овде..нека му ја мислат
ајде бе пиле,така летни не си криј во џбунот...и неклафицирај за нешто што неси сигурен ..ЈАСНО!
Без jасното сознание на дружето Слобо дека ако повтори хрватскиот и босанскиот сценариj во Вардарска Македониja ke се сретне одблизо и со бугарската армиjа и ке треба да води воjна на 3 фронта и освен дека штеше многу побргу да изгуби штеше и брзо и засекогаш да се сврши и со србоманството во Македониjа господинот Лjубчо немаше да постигне никаква независност.Инаку за неговите грешки сум пишал во темата "Лjубчо".reiter напиша:интерсно на денешниве портокалови посрбчени дпмне-овчиња се уште му е интересен Љубчо.Истиот тој Љубчо кој го воздигна ВМРО заедно со удбашот РАШОМОН и за прв пат во историјата на Македонија и македонскиот народ го оствари сонот за НЕЗАВИСНА МАКЕДОНИЈА за која се има пролеано крв и повеќе од една амазон.Притоа не прашувајќи се за нивниот лидер двоцефка и првата му жена,како и желбата и решеноста да го смени името во Букурешт со Република Македонија-СКОПЈЕ,братството со УБИЕЦОТ на Македонија и македонските бранители,неброени криминали,гушење на правата и слободата како на граѓаните така и на медиумите,ИСЕЛУВАЈЌИ ги македонците и со тоа се радува на бројки како се ЗАПОСЛУВАЛО во Мк,правејќи ги македонските работници во робови,задолжувајќи ја Македонија и македонските идни граѓани со огромни кредити ТИЕ односно денешниве дпмне-овци се занимаваат со Љубчо.Да ве е*е Љубчо, прости лизогазачи.
YAS напиша:Broz напиша:vo red.
Pred da tersnes uste nekoja zelana, kakva vrska imam jas so brisenje na temite? Ili samo gledas da se izvleces od pastirskoto prasanje???
mnogu brzate a do brzanje..
vekje ti e odgovoreno, ama ke ti povtoram, za da ne me preprasuvas pak. pastirco treba da si go dobie zasluzenoto. vo imeto na narodot.
Каков е проблемот некой тука да биде бугарофил или бугарин?И на Воденица преди,и на Кайгана постоят србомани,кои са по големи срби от шумадинците ама на дпмновците тие не им пречат.На некои льуге уште не им е светнало дека веке не постоят ни УДБ,ни Югославия и уште гонят бугарофили
хан Ацо- Број на мислења : 782
Местолокација : България
reiter напиша:haskov напиша:reiter напиша:нормално дека е жестока темата но за кого?за груевистите кој сите ги знаеме до еден,му се ближе падот само што тој како и обично ќе сака бегство ама ќе нема каде,ама овие што ќе останат овде..нека му ја мислат
ајде бе пиле,така летни не си криј во џбунот...и неклафицирај за нешто што неси сигурен ..ЈАСНО!
Од оваа твоја реакција јасно ми е дека си разоткриен.
Broz напиша:
Па и јас имам прашање за тебе "пријателе", дали си ти србоман?
Последната промена е направена од luxor на Сре Јан 28 2015, 04:08. Мислењето е променето 1 пати
Гостин- Гостин
хан Ацо напиша:Каков е проблемот некой тука да биде бугарофил или бугарин?И на Воденица преди,и на Кайгана постоят србомани,кои са по големи срби от шумадинците ама на дпмновците тие не им пречат.На некои льуге уште не им е светнало дека веке не постоят ни УДБ,ни Югославия и уште гонят бугарофили
Кој за што, бугар за србите.
хахаха,јас неможам во главата да ти турам ништо,па ти сам ставај си што сакашhaskov напиша:reiter напиша:haskov напиша:reiter напиша:нормално дека е жестока темата но за кого?за груевистите кој сите ги знаеме до еден,му се ближе падот само што тој како и обично ќе сака бегство ама ќе нема каде,ама овие што ќе останат овде..нека му ја мислат
luxor напиша:Broz напиша:
Па и јас имам прашање за тебе "пријателе", дали си ти србоман?
ne, ne sum nikakov srboman, tuku samo-makedonec.
Broz напиша:
mnogu brzate a do brzanje..
vekje ti e odgovoreno, ama ke ti povtoram, za da ne me preprasuvas pak. pastirco treba da si go dobie zasluzenoto. vo imeto na narodot.
Zadovolen sum zasega...No toa ne znaci deka ti veruvam...Ke te vidam i na drugite temi sto ke pisuvas...Na kraj sigurno ke doznaam dali si zombiran papagal ili normalen covek...
Гостин- Гостин
види вака,во денешново дпмне во самиот врв и подолните редови врие од бугарски пасоши,ама тие не се бугари или бугарофили или незнам што.А бе за смеа се .Самите себе се лажат.хан Ацо напиша:Каков е проблемот некой тука да биде бугарофил или бугарин?И на Воденица преди,и на Кайгана постоят србомани,кои са по големи срби от шумадинците ама на дпмновците тие не им пречат.На некои льуге уште не им е светнало дека веке не постоят ни УДБ,ни Югославия и уште гонят бугарофили
a be Yas. nikoj nikomu ovde ne veruva. ni jas tebe. no toa e mojot odgovor.
haskov напиша:хан Ацо напиша:Каков е проблемот некой тука да биде бугарофил или бугарин?И на Воденица преди,и на Кайгана постоят србомани,кои са по големи срби от шумадинците ама на дпмновците тие не им пречат.На некои льуге уште не им е светнало дека веке не постоят ни УДБ,ни Югославия и уште гонят бугарофили
Кој за што, бугар за србите.
Кой за што,србоманите гонят бугарофилите во МК. Дури и тамо каде ги нема
reiter напиша:види вака,во денешново дпмне во самиот врв и подолните редови врие од бугарски пасоши,ама тие не се бугари или бугарофили или незнам што.А бе за смеа се .Самите себе се лажат.хан Ацо напиша:Каков е проблемот некой тука да биде бугарофил или бугарин?И на Воденица преди,и на Кайгана постоят србомани,кои са по големи срби от шумадинците ама на дпмновците тие не им пречат.На некои льуге уште не им е светнало дека веке не постоят ни УДБ,ни Югославия и уште гонят бугарофили
Речиси сум сигурен дека мисли друго
duri i koga ne go priznavaat jazikot, nacijata i istorijata???
Broz напиша:a be Yas. nikoj nikomu ovde ne veruva. ni jas tebe. no toa e mojot odgovor.
Gledas,za razlika od dpmne-ovcite mene mnogu ne me interesira da go kontroliram mislenjeto na lugeto,nitu da im nametnuvam moe...Zatoa nedoverbata e obostrana...Na kraaj ke doznaam...
Гостин- Гостин
и црквата да не ги заборавиме другите комшии како и ембаргото на вечното сојузништво према Македонија и македонецот АТИНА-БЕОГРАД
Во што е разоткриен , дека не е србоман до коска како тебе ли? Ке го ставаш во затвор и ке го протераш од работа како тоа се правело од времето на српската окупациja па до ден денеска?haskov напиша:
cekaj sega reiter, istoto prasanje e i za tebe: dali si bugarofil, i pokraj toa sto istite ne ni go przinavaat jazikot, istorijata, nacijata...,>?
Страна 4 of 21 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21
Similar topics
» ВМРО -НП НА ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ КЕ ГИ ПОДДРЖИ КАНДИДАТИТЕ НА СДСМ ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ 2017 Г
» Георгиевски: Кога јас бев ВМРО, Иванов беше СДСМ
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКАГеоргиевски
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКА
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКА
» Георгиевски: Кога јас бев ВМРО, Иванов беше СДСМ
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКАГеоргиевски
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКА
» ЕДЕН Е ЉУБЧО И ТОЧКА
Страна 4 of 21