АНКЕТА - ПОЗДРАВ ЗА НЕБАЊАТИТЕ
+5
трендафил
Teo
misterija
Luxor
PRVOBOREC
9 posters
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
АНКЕТА - ПОЗДРАВ ЗА НЕБАЊАТИТЕ
Нема да коментирам ништо, бројките зборуваат сами за себе.
(ВИДЕО) АНКЕТА НА 1ТВ И „РЕЈТИНГ“ – ПОДДРШКАТА НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ЕВРОАТЛАНТСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ ПОСТОЈАНО РАСТЕ
https://lokalno.mk/video-anketa-na-1tv-i-rejting-poddrshkata-na-graganite-za-evroatlantskite-integratsii-postojano-raste/
(ВИДЕО) АНКЕТА НА 1ТВ И „РЕЈТИНГ“ – ПОДДРШКАТА НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ЕВРОАТЛАНТСКИТЕ ИНТЕГРАЦИИ ПОСТОЈАНО РАСТЕ
https://lokalno.mk/video-anketa-na-1tv-i-rejting-poddrshkata-na-graganite-za-evroatlantskite-integratsii-postojano-raste/
PRVOBOREC- Број на мислења : 2487
Re: АНКЕТА - ПОЗДРАВ ЗА НЕБАЊАТИТЕ
Од каде ли ги извадивте анкетите само да ми е да знам, длеку од вистинатата!?
Интересно е да се видат анкетите на други форуми во темата за излез на референдум..уочливо води одговорот дека нема да излезат луѓето воопшто на гласање.
Интересно е да се видат анкетите на други форуми во темата за излез на референдум..уочливо води одговорот дека нема да излезат луѓето воопшто на гласање.
Анкетава не е од форум, прочитај го првиот пост. Ако имаш сознанија за други релевантни анкети изработени од истражувачки агенции не е лошо да ги споделиш.
Luxor- Број на мислења : 6622
luxor напиша:Анкетава не е од форум, прочитај го првиот пост. Ако имаш сознанија за други релевантни анкети изработени од истражувачки агенции не е лошо да ги споделиш.
Немам други сознанија за било какви спроведени анкети, не верувам и така..но оваа анкета е тотално наместена.
Stisnav nesto drugo a zelba pomisliv
E pa nishto togash, sepak poverojatno e anketata da e relevantna... Shto ne go skratuva tvoeto pravo da mislish deka e namestena...
Teo- Број на мислења : 5093
Teo напиша:E pa nishto togash, sepak poverojatno e anketata da e relevantna... Shto ne go skratuva tvoeto pravo da mislish deka e namestena...
Ete taka, a zdravje na 01 oktomvri, ke prajme moabet kako bese i sto bese.
Поздрав и од мене до небањатите што веруваат во анкети само ако се во полза на тврдењето на нивниот пастир.
Местолокација : Скопје
Среќа што такви анкети нема. Дури и во анкетите на Божиновски од ИПИС референдумот е успешен.
Дали сликичките му помогнаа на Трендо? Не верувам. Лухсор на тие сликички се радуваше како бебе на лижавче. Сега лухсор ќе лиже лижавче и ќе си гледа сликички за да ја задоволи својата суета. Сите Македонци?"Подржувачите на едно прашање од референдумот (името) Македонија и македонскиот устав ги множи со нула... Затоа Трендо не го разбира цртаниот филм на Лухсор!
Веритес- Број на мислења : 36
Prestani namerno da dodavash crtichki i navodnici vo citatite, za postot i citiranoto da izgledaat za nikade...Opciite na forumot se sosema ispravni i toa mozhe da bide napraveno samo namerno...Nemoj da ti tekne da mi raskazhuvash prikazni za IT tehnologijata kako brauzeri ili operativni sistemi...Ne mi prechi da pishuvash ama mi prechi namerno da gi unakazuvash postovite i temite...Ova sfati go kako predupreduvanje...
Teo напиша:Prestani namerno da dodavash crtichki i navodnici vo citatite, za postot i citiranoto da izgledaat za nikade...Opciite na forumot se sosema ispravni i toa mozhe da bide napraveno samo namerno...Nemoj da ti tekne da mi raskazhuvash prikazni za IT tehnologijata kako brauzeri ili operativni sistemi...Ne mi prechi da pishuvash ama mi prechi namerno da gi unakazuvash postovite i temite...Ova sfati go kako predupreduvanje...
За кого важи ова погоре?
Za tebe ne...Ushte ne sum zabelezhal da gi zloupotrebuvash tehnichkite opcii na forumot...Toj shto gi pravi tie raboti znae...
Веритес напиша:Дали сликичките му помогнаа на Трендо? Не верувам. Лухсор на тие сликички се радуваше како бебе на лижавче. Сега лухсор ќе лиже лижавче и ќе си гледа сликички за да ја задоволи својата суета. Сите Македонци?"Подржувачите на едно прашање од референдумот (името) Македонија и македонскиот устав ги множи со нула... Затоа Трендо не го разбира цртаниот филм на Лухсор!
Не си уставот а уште помалку си Македонија, значи остануваш само уште една дпмне-офца.
Да беше расположението во Собранието такво како во анкетата ќе се гласаше во закажаниот термин, а не во 21.:45 колку што требаше да се убедат во поголем дел обвинетите за различни видови на криминал дека треба да гласаат ЗА. Ајде да веруваме дека без да им се понуди нешто во замена за тоа, односно дека судот ќе одлучи независно дали се виновни. Да не беше тужбата против Грција во Хаг и да прифатеше Груевски промена на името сега тој ќе беше вазал, а Заев во затвор. За жал толкава е слободата и демократијата во Македонија. Но не е секој роден за вазал.
Местолокација : Скопје
Da nekoj se ufilmuva deka mozhe da bide diktator...Kako shto se ufilmuvashe tvojot pastir Grujoshesku...I koj protiv jasno iskazhanata volja na makedonskiot narod sakashe da go napika vo nekakva evroaziska unija i da vladee vechno...
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Небањатите сами против себе
» ЕКОНОМИЈАТА И НЕБАЊАТИТЕ ЛАЖЛИВИ МОРОНИ
» Културата на небањатите
» Сијарто ги избања небањатите
» Небањатите терористи протестираат
» ЕКОНОМИЈАТА И НЕБАЊАТИТЕ ЛАЖЛИВИ МОРОНИ
» Културата на небањатите
» Сијарто ги избања небањатите
» Небањатите терористи протестираат