DPNE-kolaps
+19
Nebula
zozoti
Dino
tmoro
Delta
Albatros
SHARENI
Zhane
Kalinda
defo
TRAJCHE
osa
OPOZICIONER
nino
Bosonoga
трендафил
misterija
Luxor
Teo
23 posters
Страна 21 of 40
Страна 21 of 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: DPNE-kolaps
Абе вие изгледа со сила сакате да изгубите, а Трендо? Завчера началник на полиција праел журка, вчера Мицко „незнаел“ за мерките.....Абе стварно ли сте луди......
Ајдеее нов ден нова катастрофа за небањатите. Уште една мвро екипа на Отсјај и Жмицко разоткриена. Еве како ќе владеат небањатите, тие што треба да го спроведуваат ќе го кршат законот. За небањатите закон нема да има.
https://360stepeni.mk/sluchaj-boemska-mitskoski-bil-vo-drushtvo-na-eks-direktor-na-ubk-a-nepokanet-se-pojavil-i-komandirot-na-tigrite/
https://360stepeni.mk/sluchaj-boemska-mitskoski-bil-vo-drushtvo-na-eks-direktor-na-ubk-a-nepokanet-se-pojavil-i-komandirot-na-tigrite/
PRVOBOREC- Број на мислења : 2487
Не ќе да е Чулев тој што ги има сите механизми, туку тој што најголем број од неговите решенија ги поништи. И по втор пат откако Управниот суд донесе пресуда во полза на одлуките на министерот.
Местолокација : Скопје
Лошо е ова, се додека Жмицко и неговите се на чело на дпне господинот Заев ќе ги гази.
https://m.mkd.mk/kolumni/ne-umiraj-magare-do-zelena-treva-na-rati
https://m.mkd.mk/kolumni/ne-umiraj-magare-do-zelena-treva-na-rati
Luxor- Број на мислења : 6622
Ne znam dali e ironija no ako navistina vmro se rebrendira so novi luge i Jancev na primer na celo mnogu brzo uste na naredni izbori ke si go vrati primatot.
Albatros- Број на мислења : 851
Се согласувам, нема да биде убедлив како што беше но сепак посилен. Моменталните трендови покажуваат пораст на популарносра на умерената десница во цел свет.
Luxor- Број на мислења : 6622
Nema da bide ni brzo ni lesno. Reteriranjeto od tvrdite desnicharski stavovi ke razochara mnogumina. No so ogled deka golem del od chlenstvoto im se klientelisti ke se oporavat.
Teo- Број на мислења : 5093
Ајдеее Фрфље ја продал кучата. Направил интервју со Сашо Мијалков против Жмицко. Според тоа и Камчев пошто он го плаќа Суетичи се свртел против Жмици.
https://plusinfo.mk/sasho-mi-alkov-direktno-protiv-hristi-an-mickoski-na-vmro-dpmne-mu-treba-novo-rakovodstvo/?fbclid=IwAR0gxtYo5AFaKdKX5h4-zTZvXa7XnyWd6kmy9ams67Uw4q8z8leRz8tMQqA
https://plusinfo.mk/sasho-mi-alkov-direktno-protiv-hristi-an-mickoski-na-vmro-dpmne-mu-treba-novo-rakovodstvo/?fbclid=IwAR0gxtYo5AFaKdKX5h4-zTZvXa7XnyWd6kmy9ams67Uw4q8z8leRz8tMQqA
Хм, ова ич не ме радува, не го прочитав интервјуво, имам работа ептен, ама ептен не ме бендисува, заклучоков шо го влечам од постов вака.
defo- Број на мислења : 3586
Kamcev i Mijalkov tipuvaat na sdsm. Izgleda mnogu im gori imperija pod nozete. Verojatno nesto doznale pa se nadevaat ako se na vistinska strana nema da izgorat kompletno.
Епа таа логика и ме плаши. Не смее да биде така, не смее некој по 1001 пат да се спаси пошо 1002 пати сменил страна.
И друго размислувам и гледам по интернетов, дали ни е толку интересна внатре партиската(мафијашка) битка, измеѓу две три групи, криминалци....од овие шо се борат за превласт, која и групација да победи нема да биде поарно за Македонија, не за партијата не ме интересира, ме интересира Македонија.
Niedna vlast nikogas sama po sebe ne pravi nisto sto ne e vo nejzin interes bez pritisok i kontrola na graganite. Zatoa NVO se taka ceneti vo razvienite demokratii. Tie se prviot alarm deka nesto se slucuva. Toa jasno se odnesuva na vistinski nezavisnite nevladini organizacii. Sledstveno izborot bi trebalo da bide opcijata koja ima sluh za kritikite i baranjata na graganite. Na balkanot za zal gledame partiski nevladini, partisko etiketiranje na grupi gragani koi se organiziraat da ostvarat nekoe pravo i takanareceni lideri koi znaat podobro og graganite sto im treba na tie gragani. Neinformiranosta, losoto obrazovanie i delumno mentalitetot samo pridonesuvaat za podelbi, neveruvanje pa duri i odbrana na dokazani kriminali na opcijata koja se simpatizira. Kako resenie se nametnuva osnovnata edukacija za pravata na graganite, edukacijata za kriticko razmisluvanje, i najvazno edukacijata za prepoznavanje na laznite vesti, spinovi i manipulacii.
defo likes this post
defo напиша:И друго размислувам и гледам по интернетов, дали ни е толку интересна внатре партиската(мафијашка) битка, измеѓу две три групи, криминалци....од овие шо се борат за превласт, која и групација да победи нема да биде поарно за Македонија, не за партијата не ме интересира, ме интересира Македонија.
eee poleka ..jas eve veruvam deka ke bide podobro so SDSM ...
osa- Број на мислења : 16597
defo likes this post
Страна 21 of 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Страна 21 of 40