Бугарија
+12
Bosonoga
Delta
SHARENI
Нафора
корисТник
Hamad bim Khalifa
osa
хан Ацо
Фири1
kiBik
sofmak
tmoro
16 posters
Страна 2 of 6
Страна 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Бугарија
Абе ти луд ли си? Ова да не се некои американци па им презентираш? По цел ден САМ гледа за сообракяйките во Шабац ти ке го силуваш да гледа омразната Бугария
Фири1- Број на мислења : 283
Фири1 напиша:Абе ти луд ли си? Ова да не се некои американци па им презентираш? По цел ден САМ гледа за сообракяйките во Шабац ти ке го силуваш да гледа омразната Бугария
Да гледа,и да реве
хан Ацо- Број на мислења : 782
Местолокација : България
Не ми се верува што се е изнапишано. А јас помислив дека е отворена тема за задничките интереси на Македонија и Бугарија во ЕУ и НАТО.
Гостин- Гостин
Нема да реве, той е толко глуп дека нема да гледа, ке си затвори очите и ке си представува жолтокраки татари и ке мрази, мрази Яничарската омраза е многу силно оти има внатрешен мотор и тоа е омразата против самиот себе
Последната промена е направена од Фири1 на Чет Апр 16 2015, 18:55. Мислењето е променето 2 пати.
И какви се ни заедничките интереси? Многу ни треба прек пат до албанските чукари? Вие сте во кьорсокакот и на историята и на географиятаluxor напиша:Не ми се верува што се е изнапишано. А јас помислив дека е отворена тема за задничките интереси на Македонија и Бугарија во ЕУ и НАТО.
luxor напиша:Не ми се верува што се е изнапишано. А јас помислив дека е отворена тема за задничките интереси на Македонија и Бугарија во ЕУ и НАТО.
Се е во ред,ништо ново.Ама яс ке продолжим да я презентирам Бугария,да видат некои лугье дека Бугарите не сме канибали, и дека освен Србското море и Белградското метро постоят и други работи во светот.
хан Ацо- Број на мислења : 782
Местолокација : България
Прво што ми паѓа на памет е надминувањето на стереотипите меѓу македонците и бугарите како соседни народи. Има уште, ако прогуглаш сигурно ќе најдеш нешто што не поврзува.
Гостин- Гостин
не се замарай освен за забава со вакви.
Ne zezaj, navredi nema, vo sprotivno te baniram...
Ne zezaj, navredi nema, vo sprotivno te baniram...
хан Ацо напиша:luxor напиша:Не ми се верува што се е изнапишано. А јас помислив дека е отворена тема за задничките интереси на Македонија и Бугарија во ЕУ и НАТО.
Се е во ред,ништо ново.Ама яс ке продолжим да я презентирам Бугария,да видат некои лугье дека Бугарите не сме канибали, и дека освен Србското море и Белградското метро постоят и други работи во светот.
Хацон, некои луѓе го знаат тоа, но продолжуваат по старо, заради свои или туѓи интереси.
Гостин- Гостин
Хъ хъ и какви се ни стереотипите како соседни народи? Знаеме дека вашите стереотипи во 80% ги измисли УДБА и ги промовира како да се били "народно" одкритиеluxor напиша:Прво што ми паѓа на памет е надминувањето на стереотипите меѓу македонците и бугарите како соседни народи. Има уште, ако прогуглаш сигурно ќе најдеш нешто што не поврзува.
Па има - викат ви "србето" веке. тоа го немало некогаш Кай вас стереотипот за "татарите" го донесоа србите и югокомунистите го продолжиа.
Е па тие работи треба да се надминат, а бугарите и македонците да научат дека Европа се обединува и сакале ние или не, мора да живееме во некаква заедница со останатите европски народи.
ПС. Оваа Европска Унија многу ме потсетува на Југославија.
Гостин- Гостин
Ацо стига флуди бе ова е форум да се збори и диоскутира битер малоумен платеник на УБК си
Па ние како видиш сме научени, не крадеме туга история и симболи и не тресеме зелени за антиката, исто така немаме териториални претензии. Не ни требат уште 2-3 дела полни со яничари и албанци да си се ебат мегюсебноluxor напиша:Е па тие работи треба да се надминат, а бугарите и македонците да научат дека Европа се обединува и сакале ние или не, мора да живееме во некаква заедница со останатите европски народи.
Фири1 напиша:
Па ние како видиш сме научени, не крадеме туга история и симболи и не тресеме зелени за антиката, исто така немаме териториални претензии. Не ни требат уште 2-3 дела полни со яничари и албанци да си се ебат мегюсебно
Фири, тебе никој не те прашува. Големите сили зацртале дека Европа треба да се обедини, и така ќе биде. Ќе живеете заедно и со србите, и со албанците.
Гостин- Гостин
А заедно не. Србите се си во Србия, албанците во албания и Вардарска Македония Доста се ми циганите, турци во мойот край слава богу нема одамна
Страна 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "ФАШИСТИЧКА" БУГАРИЈА ???
» Македонија - Бугарија
» Односите со Бугарија
» ДОГОВОРОТ СО БУГАРИЈА Е КОНЕЧЕН И НЕМА ПРОМЕНИ
» Македонија - Бугарија
» Односите со Бугарија
» ДОГОВОРОТ СО БУГАРИЈА Е КОНЕЧЕН И НЕМА ПРОМЕНИ
Страна 2 of 6