ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ
+6
хан Ацо
osa
reiter
трендафил
Естир
Hamad bim Khalifa
10 posters
Страна 8 of 8
Страна 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ
Prashaj go KorisTnik !
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
http://www.dokaz.mk/ekskluzivno-ahmeti-izleguva-od-vlada-zapadot-gi-blokira-smetkite-na-makedonskite-tajkuni/
Дали ова е некоја нова игра од брачниот пар Али баба -Грујошеску,што побрзо да се распишат вонредни избори и повторно да ги лажираат?
Дали ова е некоја нова игра од брачниот пар Али баба -Грујошеску,што побрзо да се распишат вонредни избори и повторно да ги лажираат?
tmoro- Број на мислења : 547
оваа вест ја имав прочитано пред недела-две...украдените пари се како острица од нож од двете страни но сепак мили...секако и тогаш се прават најголемите грешки за да се спаси украденото...
Ovoj so sladoledive e LEGENDA!
Koga ke gi stavat u Idriz beg, ovoj treba u kantina da im shitka sladoled! Ima da vrishtat i pishtat od bes i nemokj!
Koga ke gi stavat u Idriz beg, ovoj treba u kantina da im shitka sladoled! Ima da vrishtat i pishtat od bes i nemokj!
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
Пкој ден доказ.мк тврдеше дека ДУИ ќе ја напушти владата ако Груевски ја прифати оставката на Мијалков. Сега наведуваат друга причина. Дека тоа било демократски, односно со уцена од некои дипломати врз Ахмети. Ова е изгледа потврда, кога станува збор за опозицијата на поговорката ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СОНУВА.
трендафил- Број на мислења : 11324
Местолокација : Скопје
A tebe sladoled ti dadoa??? Ili da ja menuvame pogovorkata vo "Gladni dpmne-ovci sladoled sonuvaat"...
Гостин- Гостин
Страна 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Законски промени
» Уставни промени
» Климатски промени
» Ништо не е променето и нема и да се промени
» МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ДЕЛОВНИКОТ СО ОВА ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО
» Уставни промени
» Климатски промени
» Ништо не е променето и нема и да се промени
» МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ ДЕЛОВНИКОТ СО ОВА ПАРЛАМЕНТАРНО МНОЗИНСТВО