DPNE-OFCI
+14
cvetka
treta opcija
TRAJCHE
Zhane
defo
SHARENI
Dino
PRVOBOREC
OPOZICIONER
Bosonoga
osa
Teo
трендафил
Luxor
18 posters
Страна 5 of 40
Страна 5 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: DPNE-OFCI
А бе нели Бугарија го почитувала како конзул. Па го чувале бугарски полицајци. Па бугарска тајна служба снимала докази дека го рекетираат. И после оФци, е па оФци.
Luxor- Број на мислења : 6622
Се зголемува интересот на народот за политиките што ги предлага Жмицко. Посебно кај докторите како што ми се чини.
koja e dijagnozata ? zarazno ili ne ?
osa- Број на мислења : 16597
Очигледно е дека не можете да разберете дека се работи за сатирична критика на големата глупост на Заев со предлогот Вилма Русковска да биде специјален обвинител. Добро е што премиерот се откажа од таа будалаштина иако наместо да се извини за мешањето во судската власт во очи не излажа дека не дал таков предлог. Ако може Вилма Русковска, обвинител што за пеење на химна и без ниту еден доказ дека бил присутен во Собранието на 27 април, денот кога без мнозинство гласови Талат Џафери беше избран за претседател на Собранието, го обвини Игор Дурловски ни помалку ни повеќе туку за тероризам и го држеше со месеци во затворски, па во домашен притвор, зошто да не може Владимир Панчевски. На блесав предлог од премиерот лидерот на најголемата партија во Македонија одговара со контра блесав предлог за освестување. Ме чуди како не сте го разбрале тоа.
Местолокација : Скопје
Koga na mestoto shef na posebno odelenie na JO za gonenje visoka korupcija i organiziran kriminal namesto ugledna dokazhana obvinitelka koja pred nepolni dve godini Sovetot na Javni Obviniteli ja izbral na chelo na oddelenieto vo JO za gonenje na organiziran kriminal predlagash bivsh sudija i pretsedatel na krivichen protiv kogo vekje ima presuda za mobing vrz sudii, se vodi irivichna postapka i ima obvinenie za zloupotreba ba sluzhbenata dolzhnost i ovlastuvanje za mestenje predmeti kaj podobni sudii zaradi vlijanie na konechnata presuda i koj vo megjuvreme e razreshen od Sudskiot Sovet i od funkcijata pretsedatel na krivichen i od mestoto sudija zaradi negovite kriminalni postapki vo korist na tvojata partija, ne e nitu ironija, nitu satira, nitu sarkazam, nitu kritika, nitu parodija tuku golema glupost koja na vas vo dpsmne nikogash ne vi nedostigala. Voedno toa e potsvesno priznavanue deka imate kriminalen um i deka so vasheto doagjanje na vlast imate namera da go vratite kriminalot kako moralna vrednost vo Makedonija.
Teo- Број на мислења : 5093
Prevedeno na jazik koj chlenovite i poddrzhuvachite na dpsmne go razbiraat: "pushevme kaj Riker"...
Мазнева во времето на смртта на поранешниот сопруг беше пратеник и претседател на УЖ на дпмне. Кога здравството и судството беа "совршени" под водството на нејзиниот тогашен пастир. Жално е што катастрофалната состојба на здравството и судството за време на власта на пастирот кому таа му служеше и трагичната смрт на тогашниот сопруг ја злоупотребува за ситни политички поени на нејзиниот сегашен оФчар Жмицко чиј советник е во моментов.
Ментално оштетена дпмне-оФца тврди дека сите угостители во Охрид се од нејзиното стадо.
Dpsmne ne povika na protesti koga se glasashe za promena na imeto. Ama za da se dokopaat do fotelji kje protestirale. Ako posle ova nekomu ne mu e jasno deka se samo kriminalci zhelni za vlast koi se krijat zad lazhen patriotizam slobodno neka gi glasa.
Тоа со Орбан е камуфлажа. Оди по инструкции од пастирот, изгледа не ја разбрал добро емоџи шифрата. Се гледа дека им гори под нозе на небањатите.
PRVOBOREC- Број на мислења : 2487
Еве и потврда, небањатите уште ги дупи осудениот криминалец во бегство.
Vnimanie, se sirat lazni vesti so ukradeni sliki od instagram i izmisleni prikazni. Sakaat da stvorat vpecatok za navodna masovna poddrska od mlafite za dpmne.
TRAJCHE- Број на мислења : 687
Eve i opstina Demir Hisar potvrduva deka vesta e lazna.
https://iportal.mk/lokalno/opshtina-demir-hisar-demant-za-objavenata-lazhna-vest-za-navodno-baranje-za-izvedba-na-nashata-himna-vo-poinakva-verzija/
https://iportal.mk/lokalno/opshtina-demir-hisar-demant-za-objavenata-lazhna-vest-za-navodno-baranje-za-izvedba-na-nashata-himna-vo-poinakva-verzija/
OPOZICIONER- Број на мислења : 969
Кај сте набањатии да видите што значи кога на државата ќе и го вретиш достоинството, што вие со години го уништувавте.
КОГА РЕКОВ СЕВЕРНОМАКЕДОНЦИ, ЗГРЕШИВ, АМА КАКО ДА УБИВ НЕКОГО И ЕВЕ ЈАВНО СЕ ИЗВИНУВАМ ЗА ТОА, РЕЧЕ БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР БОРИСОВ ВО СКОПЈЕ
https://sdk.mk/index.php/naslovna/koga-rekov-severnomakedontsi-zgreshiv-ama-kako-da-ubiv-nekogo-i-eve-javno-se-izvinuvam-za-toa-reche-bugarskiot-premier-borisov-vo-skopje/
КОГА РЕКОВ СЕВЕРНОМАКЕДОНЦИ, ЗГРЕШИВ, АМА КАКО ДА УБИВ НЕКОГО И ЕВЕ ЈАВНО СЕ ИЗВИНУВАМ ЗА ТОА, РЕЧЕ БУГАРСКИОТ ПРЕМИЕР БОРИСОВ ВО СКОПЈЕ
https://sdk.mk/index.php/naslovna/koga-rekov-severnomakedontsi-zgreshiv-ama-kako-da-ubiv-nekogo-i-eve-javno-se-izvinuvam-za-toa-reche-bugarskiot-premier-borisov-vo-skopje/
Sramota sto se ke napravat ocajni za vlast.
SHARENI- Број на мислења : 849
Ц ц ц, уште еден доказ дека дпмне е дијагноза.
Во очекување дпмне-оФците да им објават војна на САД. Или барем нивниот заменик пастир Жмицко да упати протестно писмо до Трамп. А пастирот од Будимпешта да напише на фејсбук тирада против лажливите американци зачинета со околу милион емоџија.
Антоњо почна да се пика во шупак на влијателните од СДСМ. Мисли дека така ќе се спаси од злоделата што ги правеше од позиција на власт.
Луда дпмне-оФца која сонува зелена трева а кога ќе се разбуди утоп.
Небањатите во обид да прошират уште една лажна вест за премиерот.
Прво во српски портал финансиран од Будимпешта ја пуштаат лажната вест.
Србите лажат, не спомнуваат ниту едно име, фирма или било што туку тврдат дека информациите ги добиле од извори блиски на разузнавачки служби мислејки дека тоа ќе даде тежина на нивните лаги. Докази на линкот.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:809793-U-Severnoj-Makedoniji-legalno-gaje-travu
После објавата на српскиот сомнителен портал, неговиот пандан во Македонија познат по ширење лаги, ја шири веста, но сепак остава линк до изворот веројатно плашејки се од правни последици.
https://republika.mk/vesti/makedonija/srpski-novosti-zaev-dal-licenca-za-odgleduvanje-marihuana-na-srpski-kriminalci/?fbclid=IwAR05gnYbctmUxmnoeYgD2ZTZWZmgGfk8ftVFTBTZ_zpCnyl0wSCKNYYpRKE
И тука стапуваат на сцена гебелсчињата од центарот за лаги на небањатите и лажната вест од српскиот портал ја шират на социјалните мрежи притоа тврдејки дека е вистинита и промовирајки обичен фејк њуз во балкански мега скандал.
Небањатите јасно е никако не можат да сфатат дека лажните вести допираат само до нивното безмозочно членство кое ионака гласа за нив. Останатите граѓани се свесни дека небањатите се најголемото зло што можеше да ја снајде државата и лагите од центарот за манипулации нема да ги натераат да го вратат тоа зло на власт.
Прво во српски портал финансиран од Будимпешта ја пуштаат лажната вест.
Србите лажат, не спомнуваат ниту едно име, фирма или било што туку тврдат дека информациите ги добиле од извори блиски на разузнавачки служби мислејки дека тоа ќе даде тежина на нивните лаги. Докази на линкот.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:809793-U-Severnoj-Makedoniji-legalno-gaje-travu
После објавата на српскиот сомнителен портал, неговиот пандан во Македонија познат по ширење лаги, ја шири веста, но сепак остава линк до изворот веројатно плашејки се од правни последици.
https://republika.mk/vesti/makedonija/srpski-novosti-zaev-dal-licenca-za-odgleduvanje-marihuana-na-srpski-kriminalci/?fbclid=IwAR05gnYbctmUxmnoeYgD2ZTZWZmgGfk8ftVFTBTZ_zpCnyl0wSCKNYYpRKE
И тука стапуваат на сцена гебелсчињата од центарот за лаги на небањатите и лажната вест од српскиот портал ја шират на социјалните мрежи притоа тврдејки дека е вистинита и промовирајки обичен фејк њуз во балкански мега скандал.
Небањатите јасно е никако не можат да сфатат дека лажните вести допираат само до нивното безмозочно членство кое ионака гласа за нив. Останатите граѓани се свесни дека небањатите се најголемото зло што можеше да ја снајде државата и лагите од центарот за манипулации нема да ги натераат да го вратат тоа зло на власт.
Страна 5 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Страна 5 of 40