DPMNE-OFCI
+20
Bosonoga
nino
OPOZICIONER
misterija
Dino
IVA
SHARENI
Marc
PRVOBOREC
трендафил
Rufi
хан Ацо
ribar1
defo
reiter
Hamad bim Khalifa
osa
tmoro
Kalinda
Sotir
24 posters
Страна 24 of 40
Страна 24 of 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: DPMNE-OFCI
Нема да има блокада Трендо. Како што нема да има и уништување на Македонија. Се разбира вие за пропаст на државата го сметате тоа што вашиот пастир и фамилијата ќе одат во Идризово. За нас тоа е ослободување на Македонија од мафијашите. Кога ќе сфатите дека пастирот и фамилијата не се Македонија ќе ви биде полесно.
Luxor- Број на мислења : 6622
Ти многу работи не разбираш ама ке ги разбереш. Тие шовинистички простотии за внатрешна потреба шо ги шират вакви како Мирка, Ефтов, миленко и така натаму ако се остварат ja ти кажав шо ке стане.Единствениот пат за да се увериш е и да ги спроведете а не само да лаете по форуми и на фб. Тоа ке биде наjлошто шо може да се случи на РМ.
Гостин- Гостин
Си сигурен ако ГруJо напраи пуч? Он не е толку глуп де ама се пак вака хипотетички?luxor напиша:Нема да има блокада Трендо.
Гостин- Гостин
Najnoviot plan na dpmne-ofcite...Fikusot kje proglasel voena sostojba...
Професор Науновски: Ако СДСМ и Беса направат влада, претседателот ќе прогласи воена состојба
Професор Науновски: Ако СДСМ и Беса направат влада, претседателот ќе прогласи воена состојба
Teo- Број на мислења : 5093
Спокоjно бе Тео. Ако навистина направат некакви проблеми како пуч или нешто слично ке го Jадат стапот од ЕУ и Америка. Така ке си одат ГруJо и хорхе комплетно.
Гостин- Гостин
Znam Zdravko...Toa tie go pravat za prostite masi na nivni chlenovi...Da izdrzhat ushte malku dodeka pastirot i familijata ne uspeat zaedno so ukradenite pari da izbegaat.
Ако некој сакаше да избега ќе избегаше до сега. Пак раскажуваш соништа. Не очекувајте поддршка од САД, а без нив тешко дека ќе се замеша Европа. Работите ќе мора да ги расчистиме сами, па ќе видите дека голем број од гласачите на Заев сега се чувствуваат измамени. Иако признавам дека нема измама. Заев самиот во Швајцарија прв ја промовираше платформата на Албанците. Тоа што некој сметал дека нема толку будала Македонец што тоа би го прифатил е очигледна грешка. Таков е Заев, а има и негови следбеници. И на форумов. Тие што мислеа дека измамени ќе бидат Албанците, очигледно сега кога се измамени тие не се чувствуваат пријатно. Но тие имаат уште поголема одговорност да ги исправат работите. Не чека изгледа жешка пролет.
Местолокација : Скопје
Chekaj seushte ne gi prefrlile site pari na bezbedno mesto...Posle kje mu ja zduvnat i kje ve ostavat vas ofcite so prstot vo usta...Zatoa dodeka e vreme za da si ja spasite partijata menuvajto Grujo i familijata...Na chelo so chesni lugje mozhebi kje uspeete neshto da spasite pa za desetina godini kje se oporavite od shtetite shto bi gi nanese segashnoto aramisko rakovodstvo...
Од протестите пред ОК ДПМНЕ Халкидики. Трендо е во позадина.
Браво, најпатриотско до сега однесување, со сите манири, не ви е срам....
Со боксови и клоци нападнати снимател и новинар на А1он
Со боксови и клоци нападнати снимател и новинар на А1он
Морате да разберете дека не се сите како вас за двојазичност, односно дека не е мал бројот на луѓе кои се против тоа. Веројатно токму тоа е причината поради која Заев одрекуваше пред изборите дека е за двојазичност со повеќе деманти кога гласилата што не се платени од Џорџ Сорос и некои странски, да не кажам чадорски амбасади објавуваа инсерти од емисии на АлсатМ или снимка од Швајцарија кога Агим (ваљда така на албански се вика Зоран, вие треба подобро од мене да знаете) тоа го ветуваше поред албанската дијаспора. Не сме будали па да не паметиме дека тие што наводно се за почитување на Пржинскиот договор тоа до сега го сторија два пати со одлагање на изборите, само затоа што не беше завршена купопродажбата на гласови на Албанците (од Македонија, но и жители на Косово со наше државјанство) во полза на вазалската партија - СДСМ. Не ми се верува ниту дека имате намера да го почитувате пржинскиот во врска со мандатот на СЈО.
Нели парите беа на Белизе. Доста веќе со фалсификувани фотографии и аудио бомби. Освен вас никој не верува во нив. Денешните протести се прилично помасовни од вчерашните. И во многу повеќе градови. Нормални ли се вашите ментори од Брисел, Лондон и Берлин. Ај што залепија двојца амнестирани криминалци, Заев и Ахмети за да формираат влада, туку како шлаг на тоа сакаат да донесат закон со двојазичност на целата територија на Македонија, па се чудат зошто народот се буди.
Јас лично жалам за нападот, за среќа без поголеми последици, врз новинарите од А1он, но за жал веројатно ќе има се повеќе напади врз странските платеници во Македонија. Очигледно и во црвеножолтата револуција има насилници како што имаше во шарената. Сигурни ли сте дека не се работи за местенка, односно дека едни соросоиди нападнале други за да ги прогласат протестантите за силеџии, како обидот со тангите на форумов од една битанга. Иначе зошто напад баш на А1он, а не на некоја поотракана телевизија. АЛсатМ или Телма на пример. Ќе биде интересно кога на некој ќе му падне на ум да прошета пред Бихаќка или пред домот на некој од LSDM.
Нели парите беа на Белизе. Доста веќе со фалсификувани фотографии и аудио бомби. Освен вас никој не верува во нив. Денешните протести се прилично помасовни од вчерашните. И во многу повеќе градови. Нормални ли се вашите ментори од Брисел, Лондон и Берлин. Ај што залепија двојца амнестирани криминалци, Заев и Ахмети за да формираат влада, туку како шлаг на тоа сакаат да донесат закон со двојазичност на целата територија на Македонија, па се чудат зошто народот се буди.
Јас лично жалам за нападот, за среќа без поголеми последици, врз новинарите од А1он, но за жал веројатно ќе има се повеќе напади врз странските платеници во Македонија. Очигледно и во црвеножолтата револуција има насилници како што имаше во шарената. Сигурни ли сте дека не се работи за местенка, односно дека едни соросоиди нападнале други за да ги прогласат протестантите за силеџии, како обидот со тангите на форумов од една битанга. Иначе зошто напад баш на А1он, а не на некоја поотракана телевизија. АЛсатМ или Телма на пример. Ќе биде интересно кога на некој ќе му падне на ум да прошета пред Бихаќка или пред домот на некој од LSDM.
трендафил напиша:Морате да разберете дека не се сите како вас за двојазичност, односно дека не е мал бројот на луѓе кои се против тоа. Веројатно токму тоа е причината поради која Заев одрекуваше пред изборите дека е за двојазичност со повеќе деманти кога гласилата што не се платени од Џорџ Сорос и некои странски, да не кажам чадорски амбасади објавуваа инсерти од емисии на АлсатМ или снимка од Швајцарија кога Агим (ваљда така на албански се вика Зоран, вие треба подобро од мене да знаете) тоа го ветуваше поред албанската дијаспора. Не сме будали па да не паметиме дека тие што наводно се за почитување на Пржинскиот договор тоа до сега го сторија два пати со одлагање на изборите, само затоа што не беше завршена купопродажбата на гласови на Албанците (од Македонија, но и жители на Косово со наше државјанство) во полза на вазалската партија - СДСМ. Не ми се верува ниту дека имате намера да го почитувате пржинскиот во врска со мандатот на СЈО.
a na halkidiki kakvo e vremeto ....poshto si bil ..
osa- Број на мислења : 16597
трендафил напиша:Ќе биде интересно кога на некој ќе му падне на ум да прошета пред Бихаќка или пред домот на некој од LSDM.
Значи супер си со заканиве, слободно палете, ние ќе си помогнеме меѓусебе, и пак ќе си ги изградиме домовите, со помош на сите. А ти замисли се, не дај боже да паднеш, ќе нема кој да ти поможи, бидејки немаш пријатели. Тие од партија не ти се пријатели.
defo- Број на мислења : 3586
Oк, немам против да ја запали Бихачка, ама нека ја запали лично тој, не да потикнува други(лесни во умот ко Трендафил), ако има муда, сам нека оди , нека ја запали!!! Не го тепаме, не го чепкаме, само ќе бараме соодветно да биде „награден“.
defo shto te otsnema ..... pomisliv deka si otishol i ti kako chlen na opozicija da protestirash protiv DVOJAZICHNOSTA i slichno
defo напиша:
Oк, немам против да ја запали Бихачка, ама нека ја запали лично тој, не да потикнува други(лесни во умот ко Трендафил), ако има муда, сам нека оди , нека ја запали!!! Не го тепаме, не го чепкаме, само ќе бараме соодветно да биде „награден“.
ubavo si mu kazal defo...
Лично не сум бил никогаш за насилство. Ниту кога вие го правевте, ниту сега. Само констатирав дека веројатно не се единствените насилници во Македонија платениците на Сорос, а секое насилство раѓа ново насилство. Сигурен сум дека полицијата би спрерчила нешто такво. Не е сега министер Оливер Спасовски. Еве осуда од мене и за нападот што веројатно платеници на Сорос го извршија вчера над екипата од А1он. Еве ја фотографијата кога бегаат кога гледаат како доаѓа полицијата. Едниот од нив убаво се гледа.
трендафил напиша:Еве осуда од мене и за нападот што веројатно платеници на Сорос го извршија вчера над екипата од А1он.
Сериозно, лицемерно извинување и саркастично извинување е полошо од тоа да чутеше.
Веројатно според твоите соништа и синот на градоначалникот на општина Чучер Сандево што е прободен со нож и претепаниот малолетник, по националност Македонец, од Сопиште на автобуската станица кај Народна Банка на Република Македонија се дело на протестантите против двојазичноста, а не на албанската коалиција на чело со СДСМ што со платформата од Тирана што ја промовиравте после изборите сака да дојде на власт. Делот од вашата коалиција, платениците на Џорџ Сорос се познати по вакви испади. Насекаде во светот, дури и во САД откако таму е избран претседател што нема поддршка од идиотот што вас ве поддржува. Ја има ли фотографијава што ја прикажав, а на која се напаѓачите на новинарите на некој од опозиционите партали или телевизии. Настанот е случен по протестите, на одење.
Еве ви видео од протестите во Скопје кои вчера беа помасовни отколку во понеделникот. Плус имаше протести и во други градови. Огнот ќе ја зафати цела Македонија.
Еве ви видео од протестите во Скопје кои вчера беа помасовни отколку во понеделникот. Плус имаше протести и во други градови. Огнот ќе ја зафати цела Македонија.
Се лошо што се случува во државата е последица на криминалното владеење на твојот пастир и фамилијата.
luxor напиша:Се лошо што се случува во државата е последица на криминалното владеење на твојот пастир и фамилијата.
E pa ne e bas SE posledica od niv..aj malku iskrenost, realnost..ama se nema zelba za sogleduvanjw na fakti i prebrojuvanje..
A jas sum umorna od takvi moabeti, nesakam da gresam dusa i da okrivuvam Janko i Petko.
Najloso e sto narodov izigrava bezbol palka na partiive i sto ima teski umobolni koi za 1000 den. ke ti zbrcaat noz(vo ime za nekoja partija).
misterija- Број на мислења : 468
Se soglasuvam so tebe. Bi rekol deka samo polovina od losite raboti se posledica na kriminalnoto vladeenje a drugata polovina otpagja na gluposta na dpmneofcite koi go poddrzuvaat toa vladeenje.
Dino- Број на мислења : 638
Ne sakam temi za politika, nesakam niedna partija(nema ni pak za koja)da ja falam ili kudam..stranskite faktori gledam deka ne gi registriras..taka da, za mir na forumov ke se ogradam od vakvi diskusii.
Tesko na narodov samo, zatoa sto ne gledam veke idnina i nesto podobro za slednive generacii.
Tesko na narodov samo, zatoa sto ne gledam veke idnina i nesto podobro za slednive generacii.
narodot ni e za nikade ...se se podanici duri i za edna smokva (dunda)
Da ne generalizirame e najdobro!
Da se spremame za doma, podobro so nekoja relaks tema.
Da se spremame za doma, podobro so nekoja relaks tema.
Страна 24 of 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Страна 24 of 40