DPMNE-OFCI
+20
Bosonoga
nino
OPOZICIONER
misterija
Dino
IVA
SHARENI
Marc
PRVOBOREC
трендафил
Rufi
хан Ацо
ribar1
defo
reiter
Hamad bim Khalifa
osa
tmoro
Kalinda
Sotir
24 posters
Страна 4 of 40
Страна 4 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: DPMNE-OFCI
Nishto ne izglasa SDSM Trendafile...Tvoite dpmne-ovci izglasaa zakon so koj na UJP i se dozvoluva bez sudska odluka da gi blokira smetkite na grаgjanite...Zoshto Trendafile??? Vi se brza poskoro da go opljachkate sopstveniot narod???
Гостин- Гостин
Трендо, ајде немој да пишуваш на памет. Твоите го изгласаа законот со кој на УЈП му се дава право да блокира сметки на граѓани без судска одлука.
Гостин- Гостин
Trendafile, trendafilovski, tresenjeto zeleni ne e zabraneto na melnicava, ama imaj malce oset koga velke nemash milost za ostanatite nejzini clenovi. Ne ubi be covece!
Hamad bim Khalifa- Број на мислења : 2745
Трагична неинформираност.Тео напиша:Nishto ne izglasa SDSM Trendafile...Tvoite dpmne-ovci izglasaa zakon so koj na UJP i se dozvoluva bez sudska odluka da gi blokira smetkite na grаgjanite...Zoshto Trendafile??? Vi se brza poskoro da go opljachkate sopstveniot narod???
http://www.slvesnik.com.mk/Issues/74AEA2A6F3A1454E895BE81FB97AF16A.pdf
Ова е линк до СЛужбениот весник од 11 ноември 2005 година. Кога СДСМ вработуваше по еденод секое семејство и имаше апсолутно мнозинство во Собранието. Указоѕ за законот го има потоишано вашиот омилен пастир – Црвенковски. За таксата се членовите од 145 натаму, а во член 148 таа е определена на износ од 2,5% од просечната плата. Ако ВМРО не ја намалеше оваа сума, таа ќе беше сега окулу 530 денари месечно.
Местолокација : Скопје
Trendafile nemoj da se vadish...Zboruvame za blokiranje smetki na bezdomnici...Plus, za deset godini na vlast vie ne go smenivte zakonot...Zashto Trendafile???
Гостин- Гостин
http://a1on.mk/wordpress/archives/538439
Pa,pa,pa,pa......maleeeeeeeeeeeeeee....ke go papaat i za ova....
Pa,pa,pa,pa......maleeeeeeeeeeeeeee....ke go papaat i za ova....
дпмне-ОФЦИ
ВИСТИНАТА ЗА СЕКОЈ ОД ВРВОТ НА ВМРО-ДПМНЕ напиша:
Zar i ti sine Mile - Kopile???? Predavnicka, sorosoidna komunjara!!!! A i onoj "precedatelon" guzati Horhe - Sorosoid ?! Orasi od gz da mu niknat!
reiter напиша:дпмне-ОФЦИ
ushte kolku mnogu ima sdsmofci vo redovite na dpmne......od "poniskite eshaloni "....
osa- Број на мислења : 16597
Dupeglava investicija: slika od Mk patistata:
ima i pojako ..ne zezaj ..onoj od Skopje do Strumica ,kaj SHtip ....i kao go pravat godina i poishe ...u kina li u japan li kaj beshe ne se sekavam za tri dena go napravija avtopatot oshteten od poplavite ....
Ne mi go spominji patot Veles- Shtip...... za Strumica vrtime od kaj Kumanovo - Sv.Nikole, ili ozdola preku Negotino. A ovoj predmetniov - kineskiov, so dinamikava, ima pretenzii da stane bash - kineski zid! Izgleda proviziive im gi popapale investiciite ili kinezive nekako tenki...?!?!?!?
Алал да ти е Тео на оваа тема. А сега еве да видат колкави ОФЦИ се, па сеуште дозволуваат да ги лажат и манипулираат од партиските штабови.
Гостин- Гостин
Breaking News: Зголемена е продажбата на пелени, прибидејќи им тече на подржувачите на #Ж низ пачавица.
Ovoj lopatarov - BETONIRAL!?!!? Maleee; beton mu e u to crpkata kockasta, mazno shalovana!
што мислиш калифу овие околу него ,сопартијците де ,дали му веруваат дека е невин или веруваат на содржината на бомбите на Заев ????? мислам не јавно ,онака во себе ? Многу ме интересира ?Hamad bim Khalifa напиша:Usrani golubi!!!!!!
каде ?Hamad bim Khalifa напиша:Ovoj lopatarov - BETONIRAL!?!!? Maleee; beton mu e u to crpkata kockasta, mazno shalovana!
osa напиша:што мислиш калифу овие околу него ,сопартијците де ,дали му веруваат дека е невин или веруваат на содржината на бомбите на Заев ????? мислам не јавно ,онака во себе ? Многу ме интересира ?Hamad bim Khalifa напиша:Usrani golubi!!!!!!
Jas znam deka oni znaat deka i grkot znae oti seto vo bombite e vistina. Nema sto tuka da se verue ili ne verue! Ne e ova : Citav biblija, pa sega dali da veruvam u gospod ili ne? - Nitu videl nitu slushnal?!
OVA SE E VIDENO I SLUSHNATO !!! Samo glupav, zaostanat maloumnik moze da se somneva vo snimkite i da mu verue na Grujos Buljogzis!
A tie uvlakacite se negovi soucesnici vo kriminalot, pa ne im preostanuva nisto drugo tuku da se drzat za grkot i da se nadevaat (ne da veruvaat) deka ke dojde nekoj od nekade i so carobno stapce ke gi spasi ?!!? RETARDI!
Hamad bim Khalifa напиша:osa напиша:што мислиш калифу овие околу него ,сопартијците де ,дали му веруваат дека е невин или веруваат на содржината на бомбите на Заев ????? мислам не јавно ,онака во себе ? Многу ме интересира ?Hamad bim Khalifa напиша:Usrani golubi!!!!!!
Jas znam deka oni znaat deka i grkot znae oti seto vo bombite e vistina. Nema sto tuka da se verue ili ne verue! Ne e ova : Citav biblija, pa sega dali da veruvam u gospod ili ne? - Nitu videl nitu slushnal?!
OVA SE E VIDENO I SLUSHNATO !!! Samo glupav, zaostanat maloumnik moze da se somneva vo snimkite i da mu verue na Grujos Buljogzis!
A tie uvlakacite se negovi soucesnici vo kriminalot, pa ne im preostanuva nisto drugo tuku da se drzat za grkot i da se nadevaat (ne da veruvaat) deka ke dojde nekoj od nekade i so carobno stapce ke gi spasi ?!!? RETARDI!
Да калифу, ама денес кој е аргументот на „амебовидната“ ДПМНЕ-оска маса дека тие барам граделе. Меѓутоа не се запрашуваат како е тоа градено, колку уствари за истите пари може да се изгради???
А во основа е дека кога ќе дојде новата власт не само што ќе нема пари во сефот него и сефот ќе го нема во април.
defo- Број на мислења : 3586
Specijalno za dpmne-ofcite...Pastirot go zasiluva frontot na beznadezhni moroni...
Пристапница до ВМРО (репринт)
by Nikola Gelevski
Пристапница до ВМРО (репринт)
by Nikola Gelevski
Гостин- Гостин
Би сакал да бидам член на ВМРО затоа што:
а) Македонија ја гледам како партија
б) имам кејф
в) онака
а) Македонија ја гледам како партија
б) имам кејф
в) онака
Гостин- Гостин
На размислување за членство во ВМРО ме наведе:
а) независноста на земјата
б) незаситноста на фамилијата
в) цртаниот филм со Пајо Паторот и двата мексикански папагали кои свират гитари и ја пеат песната Los tres caballeros
а) независноста на земјата
б) незаситноста на фамилијата
в) цртаниот филм со Пајо Паторот и двата мексикански папагали кои свират гитари и ја пеат песната Los tres caballeros
Гостин- Гостин
Македонија ја гледам како:
а) земја разделена на три дела
б) место каде што стоеле нозете на Господ кога фрлал земски дарови, та ништо не паднало овде
в) прапостојбина на амебите и Македоноидите
а) земја разделена на три дела
б) место каде што стоеле нозете на Господ кога фрлал земски дарови, та ништо не паднало овде
в) прапостојбина на амебите и Македоноидите
Гостин- Гостин
Моите скриени мотиви за да бидам член на ВМРО се:
а) имам одлична маркетиншка агенција, ама слаба реклама
б) другар ми е толку богат што не мора да го лиже поклопецот од еуро-кремот; сакам и јас така
в) да се уверам дека очите не ме мамат овие четири години; сакам сите сетила да уживаат
а) имам одлична маркетиншка агенција, ама слаба реклама
б) другар ми е толку богат што не мора да го лиже поклопецот од еуро-кремот; сакам и јас така
в) да се уверам дека очите не ме мамат овие четири години; сакам сите сетила да уживаат
Гостин- Гостин
Страна 4 of 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Страна 4 of 40