Форум Мелница
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DPMNE-OFCI

Страна 5 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:50 pm

Како член би сакал да се активирам во:

а) јавно претпријатие
б) јавна куќа
в) јавен сервис

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:50 pm

Сметам дека пастирот има:

а) визија
б) нулто ниво на политичка имагинација
в) телевизија

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:50 pm

Некои сметаат дека ВМРО е:

а) фамилија
б) воена организација
в) здружение на неспортски риболовци (оние што не го пуштаат уловеното)

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:50 pm

На чело на ВМРО би сакал да го видам:

а) суштеството од Роузвел
б) Александар Македонски
в) Никола Груевски, доживотно

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:51 pm

Кој не би можел да биде член на партијата:

а) Љубомир Фрчкоски
б) Алф
в) Џорџ Мајкл

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:51 pm

Во партијата би сакал да се занимавам со:

а) трансцендентална медитација
б) агенција за спорт и млади
в) борба против хомосексуалци и други предавници

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:54 pm

ЦК на ВМРО треба да го промени името:

а) колективно несвесно
б) Олимп
в) Балон на вампири

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:54 pm

Логото на партијата треба да содржи:

а) антички мотиви
б) ликот на Паско Кузман на аверсот, а на Никола Груевски на реверсот (може и обратно)
в) ликот на Бога, т.е. на првиот Македоноид

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:54 pm

На партиските конвенции треба да се истакне:

а) црешовото топче
б) камата, пиштолот и книгата
в) ножот во грбот

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:54 pm

При влегувањето во ВМРО треба да се исполни:

а) Роршахов тест
б) ветувањето кон мама
в) вуду ритуал контра лицето Б. Ц.

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:54 pm

Како го гледам типичниот член на ВМРО:

а) како низ магла
б) двојно
в) како припадник на виша раса

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:55 pm

Љубчо Георгиевски за мене е:

а) вагина во душа
б) сува крпа на дно море
в) on.off. кукличе

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:55 pm

За Бранко Црвенковски треба:

а) мачки да го цицаат и на глава да му мјаукаат
б) жаба да го помоча
в) да му се бапне помија у физиономија

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:55 pm

Да го немаше ВМРО јас ќе бев:

а) конспиратор од пред гранап
б) десно сметало
в) комуњар

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:55 pm

Партијата треба да се води од збиени мудрости од типот:

а) Ако не можеме да го промениме светот, да ја промениме биртијата!
б) Зошто кучето мавта со опашот? Оти е поумно од опашот. Да беше поумен опашот, тој ќе мавташе со кучето.
в) Зафатено, Македонци!

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:55 pm

Добар слоган на ВМРО за идните избори би можел да биде:

а) Немаме демократија. Сакате нешто од скарата?
б) Ќе победиме, па макар сè изгубиле.
в) Кој не е со нас, ќе дојдеме по него.*

*трите афоризми се преземени од обновениот „Остен“

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:55 pm

Потекнувам од:

а) некомунистичко семејство
б) од најстарата раса на светот
в) самата партија

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:56 pm

За партијата можам да бидам:

а) лизгачки шкарт
б) доушник
в) спин доктор

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:57 pm

Кој талент би сакале да го имате:

а) да можам да го воспеам пастирот
б) да бидам што поневидлив
в) да можам да ги скријам ниските побуди со високи начела

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:57 pm

Ако треба, за партијата:

а) ќе му го дувнам у фаца кокаинот на Бранко Црвенковски
б) ќе се фрлам во Вардар, сосе пљачки, ако нареди штабот
в) ќе се мачкам со вазелин и ќе се посипувам со пепел

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:57 pm

Она што најмногу ме импресионирало во досегашното дејствување на ВМРО:

а) клетвите на Ѓорге Иванов
б) „Скопје 2014“
в) Бранко Црвенковски

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:57 pm

НОБ го разбирам како:

а) комуњарски светски заговор
б) југословенска измама
в) продолжение на Илинденското востание

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:58 pm

Илинден го разбирам како:

а) народен бунт
б) бугарски дворски игри
в) измама на Македонците

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:58 pm

Социјализмот беше:

а) одгледувалиште на социјалистичката буржоазија
б) почеток на македонската држава
в) дегенерација на македонизмот низ југословенството

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Гостин on Нед Ное 08, 2015 5:58 pm

Ми се случува да ми се причини:

а) Александар Македонски
б) македонски германски овчар
в) македонска шведска маса

Гостин
Гостин


Вратете се на почетокот Go down

DPMNE-OFCI - Page 5 Empty Re: DPMNE-OFCI

Пишување by Sponsored content


Sponsored content


Вратете се на почетокот Go down

Страна 5 of 40 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Next

Вратете се на почетокот


 
Permissions in this forum:
Не можете да одговарате на темите во форумот