Небањатите сами против себе
+14
трендафил
Zhane
osa
alienmk
zozoti
PRVOBOREC
Nebula
Bosonoga
Albatros
SHARENI
TRAJCHE
Teo
Luxor
OPOZICIONER
18 posters
Страна 12 of 24
Страна 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Небањатите сами против себе
PRVOBOREC- Број на мислења : 2487
Licemerieto pusteno na naj jako.
Zhane- Број на мислења : 177
Никогаш никој не бил против тоа премиер да биде Македонец од албанско етничко потекло. Но тој не мора да биде од ДУИ избран од неговата партија, а не од мнозинството.
Местолокација : Скопје
Ocigledno vmro gi smeta graganite za blesavi pa laze kade i kako ke stigne. Od 50 napravija dolg od 160 milioni evra. Lagata za razlikata od 110 milioni blesite ja smislile vo sabota koga administracijata ne raboti i sigirno ne mozele da dobijat nikakva informacija za nov dolg od 110 milioni a lagata ja objavile vo nedela. Edinstveno e sigurno deka sega partiskite botovi na vmro ke prodolzat da go sledat Gebelsovoto pravilo deka sto pati povtorena laga stanuva vistina.
https://republika.mk/vesti/skopje/arsovska-shilegov-ja-zaglavil-gradskata-kasa-so-nad-50-milioni-evra/
https://republika.mk/vesti/skopje/vmro-dpmne-rasipnikot-shilegov-i-sdsm-ostavija-dolg-od-160-milioni-evra-na-grad-skopje/
https://republika.mk/vesti/skopje/arsovska-shilegov-ja-zaglavil-gradskata-kasa-so-nad-50-milioni-evra/
https://republika.mk/vesti/skopje/vmro-dpmne-rasipnikot-shilegov-i-sdsm-ostavija-dolg-od-160-milioni-evra-na-grad-skopje/
Nebula- Број на мислења : 952
Планираат да украдат над 100 милиони од градската каса а за тоа да го обвинат Шилегов. Данела се истрчала и од штабот веднаш почнале да ја поправаат штетата. Не ги ставија градоначалниците под контрола на Ставревски залудно. Тој најдобро знае како се купуваат чоколади кога народот нема ни за леб.
Luxor- Број на мислења : 6622
Се работи за вкупен долг, на градот и на градските јавни претпројатија.
Патем колку пати е повторена лагата дека на следниот самит на ЕУ добиваме датум за почеток на преговорите. Дали тоа го правеше нацистичката партија на Хитлер или социјалдемократите на Заев.
Патем колку пати е повторена лагата дека на следниот самит на ЕУ добиваме датум за почеток на преговорите. Дали тоа го правеше нацистичката партија на Хитлер или социјалдемократите на Заев.
И Данела и дпне јасно нагласуваат дека долгот е на град Скопје. Само што како што пишав бедна ви е координацијата па бившиот министер кој е експерт за купување чоколада иако нема ни за леб мора да ги поправа штетите за да украдете 110 милиони а вината да падне на Шилегов.
Патем кога ќе почнете да лажете дека мостовите кои се проект на Шилегов а Данела ги блокираше па се пишмани се заслуга на дпне?
Патем кога ќе почнете да лажете дека мостовите кои се проект на Шилегов а Данела ги блокираше па се пишмани се заслуга на дпне?
Да се надеваме дека политиката на јадење живи луѓе доколку не мислат исто како властодржецот ќе прекине и ќе се искористат сите сили што може да допринесат за добро на Македонија.
Не знам дали последната изјава на еден од поголемите политички камелеони во Македонија, Никола Димитров, дадена откако конечно сватил дека нема да биде повторно министер е последица на шокот дека е отфрлрн или дека конечно разбрал дека бил будалетинка кога го потпишуваше Преспанскиот договор мислејчи дека тоа е последното виткае на кичма на Македонија. Лично мислам дека Димитров е во право кога мисли дека неговиот небањат колега е спремен да ја свитка кичмата на (северно) Македонците повеќе отколку што ни ја свитка кичмата на нас обичните Македонци тој самиот. Чудно, на Димитровне прв му одговори тој што го тргна од владата, туку небањатиот што е во заминување и наводно не се меша во составот на владата.
Според СДСМ тие се единствените што се виновни за ситуацијата во Македонија. Не е сменет ниту еден министер од ДУИ..
Според СДСМ тие се единствените што се виновни за ситуацијата во Македонија. Не е сменет ниту еден министер од ДУИ..
Градот Скопје нема законска можност да го првземе БЕГ ниту на одредено, ниту на неодредено време. Ниту има лиценца за работа. Сите тие можности се во раце на владата.
Кога сме кај тоа јас и сите граѓани што не се грејат од топлификација да плаќаат за тие што се греат, не гледам зошто би го правел тоа за тие што не се социјални случаи, а посебно за тие што се богати, На мене лек што се издаваше на рецепт, а ми е ппотребен затоа што помага за две болести што ги имам, СДСМ прво направи да морам да го купам (го укина на позитивна листа) а последните месеци воопшто го нема, па морам да го набавувам од странство. Стално се грижам да не се затворат границите поради короната, па морам да набавувам резерва. Владата ја боли пенисот за мене. И други како мене.
Кога сме кај тоа јас и сите граѓани што не се грејат од топлификација да плаќаат за тие што се греат, не гледам зошто би го правел тоа за тие што не се социјални случаи, а посебно за тие што се богати, На мене лек што се издаваше на рецепт, а ми е ппотребен затоа што помага за две болести што ги имам, СДСМ прво направи да морам да го купам (го укина на позитивна листа) а последните месеци воопшто го нема, па морам да го набавувам од странство. Стално се грижам да не се затворат границите поради короната, па морам да набавувам резерва. Владата ја боли пенисот за мене. И други како мене.
Ајдеееее небањатите почнаа да признаваат дека краделе и местеле избори. И тоа тие од највисокиот ешалон.
https://sitel.com.mk/presuda-za-obvinetite-koi-priznaa-vina-vo-sluchajot-titanik-na-28-fevruari
https://sitel.com.mk/presuda-za-obvinetite-koi-priznaa-vina-vo-sluchajot-titanik-na-28-fevruari
После 5 години тортура. Добро што сега не се убива како во времето на бугарската ФАШИСТИЧКА окупација. Дел од заедничката историја на ДУИ и СДСМ со Бугарија.
Ниеден од нив не се пожалил на никаква тортура. Сите изразуваат каење за делата што ги направиле. Патем јасно ти е дека ДПНЕ ОФЦИТЕ биле тие што во Втора Светска Војна соработувале со БУГАРСКИОТ ФАШИСТИЧКИ ОКУПАТОР формирајки контрачети и учествувајки во бугарската администрација на територијата на Македонија за време на БУГАРСКАТА ФАШИСТИЧКА ОКУПАЦИЈА. Како дедото на вашата омилена Ганка Самуилова Цветанова кој бил скопски кмет поставен од БУГАРСКИТЕ ФАШИСТИ. Имаше и некои гласини дека дедото на Илија Димовски бил тој што ја носел главата на младата партизанка и СДСМовка Невена Ѓоргиева Дуња низ велешките села откога претходно ДПНЕ ОФЦИТЕ од велешката контрачета тешко ја раниле и потоа и ја пресеке главата за да ги плашат македонците да се кренат на сенародно востание против БУГАРСКИОТ ФАШИСТИЧКИ ОКУПАТОР и неговите слуги предавниците од ДПНЕ. Бидејки нели вие сте наследници на историското ВМРО кое за големо изненадување е формирано во 1919 године и нема никакви допирни точки со Гоце, Даме, Тошев, Сандански, Карев и другите славни револуционери и илинденци.
Зошто не го спомна дедото на Андреј Жерновски кој бил заменик кмет на Скопје. Да потсетам и дека Ганка беше министерка во времето на Љубчо Георгиевски чија партија е коалиционен партнер на СДСМ во Собранието.
Патем кој политичар пред Заев е почитуван од СДСМ. Колку што знам ниту Лазар Колишевски ниту Бранко Црвенковски ни самите не ги сакате. Што би рекле до пладне ги мразите нив, а по пладне и самите себе си.
Патем кој политичар пред Заев е почитуван од СДСМ. Колку што знам ниту Лазар Колишевски ниту Бранко Црвенковски ни самите не ги сакате. Што би рекле до пладне ги мразите нив, а по пладне и самите себе си.
Vnimavaj ke ti se naluti koordinatorkata botu.
Поранешната министерка за култура Ганка Самоилова-Цветанова од редовите на ВМРО-ДПМНЕ од неодамна е поставена за координатор на лажните партиски профили по социјалните мрежи (ботови) на најголемата опозициска партија, тврдат партиски извори.
https://www.media.mk/2020/12/25/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D1%81%D1%82/
Поранешната министерка за култура Ганка Самоилова-Цветанова од редовите на ВМРО-ДПМНЕ од неодамна е поставена за координатор на лажните партиски профили по социјалните мрежи (ботови) на најголемата опозициска партија, тврдат партиски извори.
https://www.media.mk/2020/12/25/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BB%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D1%81%D1%82/
Уште не може да разбереш дека и во СДСМ има патриоти кои се против политиката на Заев и другите предавници. Само чекаат да се створи клима за нивно рушење. Тоа за жал ќе биде кога опозицијата ќе ја сруши власта. Тешко е една партија да се сруши од внатре затоа што има контрола врз сите органи за следење и прогон. СДСМ би требало да остане како партија, само и се потребни нормални луѓе во раководството.
Патем знаеш ли кој раководи со лажните партијски профили во СДСМ. Иста личност што раководела и во времето на Заев?
Повторно ли ќе го огнорираш прашшањето во врска со дедото на Жерновски? Иако внуците никаде не одговараат за делата на дедовците.
Патем знаеш ли кој раководи со лажните партијски профили во СДСМ. Иста личност што раководела и во времето на Заев?
Повторно ли ќе го огнорираш прашшањето во врска со дедото на Жерновски? Иако внуците никаде не одговараат за делата на дедовците.
Voopsto ne mi e griza za dedoto na Zernovski, a informaciite za Samuilova Cvetanova se od izvori vo vmro a ne od sdsm. Zatoa vnimavaj kako i sto pisuvas za nea, moze seriozno da ti se naluti.
Zosto voopsto razgovaras so bot koj misli deka seuste na vlast e Zaev. Normalno deka za nego patrioti se samo vmrovci a site drugi predavnici. Iako cela partija im e pobugarcena i nema koj od niv ne potpisal deka predcite mu se bugari da zeme bugarski pasos. Ete i Danela nemase ama na kraj mesto gradonacalnicka ispadna kmetica.
Albatros- Број на мислења : 851
Страна 12 of 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Similar topics
» Толку од слободата на Мелница ....
» МОЖЕ И ВАКА ,САМИ ДА СИ ОДАТ ,НЕ ДА ГИ БРКАШ
» Културата на небањатите
» Небањатите терористи протестираат
» АНКЕТА - ПОЗДРАВ ЗА НЕБАЊАТИТЕ
» МОЖЕ И ВАКА ,САМИ ДА СИ ОДАТ ,НЕ ДА ГИ БРКАШ
» Културата на небањатите
» Небањатите терористи протестираат
» АНКЕТА - ПОЗДРАВ ЗА НЕБАЊАТИТЕ